Masute de cafea moderne

masuta cafea moderna masuta cafea moderna
Ti-ai asezat biblioteca incapatoare, canapeaua confortabila, fotoliile elegante dar parca lipseste ceva! Masuta de cafea, o piesa de mobilier importanta in orice camera de zi si nu numai. Este locul de care ai nevoie atunci cand vrei sa-ti depozitezi revistele sau cartile preferate, sa lasi telecomanda, sa pui laptopul, telefonul, sa bei sau sa mananci ceva in timp ce te uiti la un film si vrei sa-ti lasi farfuria sau paharul. De asemenea, o masuta de cafea moderna poate deveni si spatiul preferat pentru a-ti bea cafeaua intr-o duminica dimineata placuta. Masuta de cafea este, o piesa decorativa care completeaza de cele mai multe ori, coltul facut de canapea.  Dar cum faci alegerea potrivita? Exista atat de multe modele disponibile, dar si tot atat de multe criterii pe care trebuie sa le iei in considerare, de la aspectul general al camerei de zi si celelalte piese de mobilier, pana la felul in care o vei folosi. Idei de decor cu o masuta de cafea moderna!

 

SoHo Design va ofera o gama variata de masute de cafea moderne cu numeroase culori, modele si dimensiuni. De exemplu, puteti alege o masuta din lemn cu picioare metalice, sau o masuta metalica si blat din pal, sau una multifunctionala formata din piese cu dimensiuni diferite, foarte practice, cu rafturi suplimentare pentru ziare si reviste.

Inainte de alegerea acesteia, gandeste-te in primul rand la ce nevoi ai. Cum vei folosi masuta de cafea in camera respectiva? Daca iei adesea masa in fata televizorului, este bine sa alegi o masuta de dimensiuni mai mari si mai inalta, care sa iti ofere spatiu pentru diferite obiecte precum o farfurie, tacamuri sau bauturi, fara a fi nevoit sa iei de fiecare data sa le muti de pe o masa pe alta.

Daca nu dispui de prea mult spatiu in living, indreapta-te mai degraba spre o masuta de cafea mai mica sau una pe rotile, pe care sa o poti muta pentru a-ti face loc sa treci dintr-un loc in altul.

Da, o masuta de cafea indeplineste un scop practic inainte de toate, insa poate oferi si spatiul necesar crearii unui decor demn de fotografii, fie cu ajutorul unui vraf de carti, a unei vaze cu flori supradimensionate sau a altor elemente de decor. Masutele de cafea moderne reprezinta locul unde poti sa fii creativ in permanenta.

Masutele de cafea aduc un plus de eleganta si rafinament in orice loc unde sunt amplasate, fie in sufragerie, bucatarie sau in alt loc special. Acestea pot sa includa dulapuri sau sertare pentru depozitare, pentru cei care se gandesc chiar sa-si construiasca propria masuta de cafea. Spor la decorat!