Mașini emblematice din filme de succes

Din când în când, un film cu vârfuri de grafic va lua buzele la box și va reuși să reziste la adevăratul test al timpului. Pentru unele dintre aceste bijuterii atemporale de neuitat, nu ne putem abține să nu dezlănțuim un zâmbet nostalgic ascuns când apare titlul. Pentru noi capetele de viteze, de asemenea, mașinile emblematice sunt cele care ocupă locul central în filmele noastre preferate și chiar reușesc să ne fure lumina reflectoarelor. Având în vedere acest lucru, am compilat o listă a mașinilor noastre de film iconice preferate din toate timpurile. Așadar, fixați-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru o plimbare minunată pe banda de film.

Ziua liberă a lui Ferris Bueller - Ferrari din 1961

În 1986, Matthew Broderick ne-a învățat pe toți cum să transformăm o zi bolnavă într-o aventură legendară în iconica comedie pentru adolescenți „Ferris Bueller's Day Off”. Dar pentru adepții adrenalinei dintre noi, adevărata superstară a filmului a fost prețuita Ferrari 250 GT California din 1961 a tatălui său. Ferris Bueller a fost un maestru al convingerii, așa că, atunci când l-a convins pe Cameron Frye, interpretat de Alan Ruck, să ia la întoarcere mașina clasică prețuită a tatălui său, am știut că ne-am putea bucura de o plimbare accidentată. Cameron a făcut filmul și mai mușcător de unghii, arătând cu sinceritate cum „s-au făcut mai puțin de 100. Tatăl meu a petrecut trei ani restaurând această mașină. Este dragostea lui. Este pasiunea lui. ” Desigur, nimic nu ne-a putut pregăti pentru următoarele 30 de secunde când a întors mașina din garaj și a aruncat-o direct într-o râpă. Dar acesta a fost doar începutul dispariției mașinii și o aventură destul de uluitoare pentru Ferris! Probabil că este un lucru bun că mașina nu era un Ferrari autentic, dar totuși a furat spectacolul și inimile noastre din film!

Thelma & Louise - Ford Thunderbird din 1966

În 1991, Geena Davis și Susan Sarandon ne-au făcut să ne încordăm pentru o plimbare palpitantă în legendarul film rutier „Thelma & Louise”. Pentru noi capete de viteze, este imposibil să ne amintim de film fără să ne gândim la decapotabilul Ford Thunderbird din 1966, în ediție limitată. Filmul îi prezenta pe Thelma, (Geena Davis), o gospodină reprimată, care dorea să scape de volatile sale soțuri, și Louise (Susan Sarandon), o chelneriță care încerca să scape de o traumă din trecut. În acest scenariu adaptat, cele două femei se angajează într-o escapadă de weekend la o cabină. Cu toate acestea, filmul ia o întorsătură drastică în rău, iar inocenta escapadă de weekend se transformă într-un weekend pe fugă. Descapotabila T-Bird a lui Louise joacă o parte integrantă a filmului, pe măsură ce fetele ne duc pe toți într-o călătorie captivantă și de neuitat spre granița mexicană. Povestea culminează cu un moment agățat de stânci la Marele Canion, când perechea este forțată să ia o decizie care să schimbe viața. Ei bine, acesta este un mod de a ne ține pe picioare și de ce acordăm decapotabilului Ford un loc meritat în sala noastră de faimă a mașinilor de film.