Masina de spalat zgomotoasa? Ce trebuie sa faci?

Masina ta de spalat face mult zgomot si nu stii cum sa rezolvi aceasta problema? Cel mai rapid este sa apelezi la o firma de reparatii masini de spalat. Intre timp, daca vrei sa remediezi problema zgomotului, prima data trebuie sa vezi de unde vine acesta. Cum faci asta?

Trebuie sa asculti ce fel de zgomot face masina si cand?

 

Ai o masina de spalat care face zgomot si se clatina?

Solutia rapida in acest caz este sa te asiguri ca masina de spalat sta pe o suprafata dreapta si ca picioarele sunt bine reglate. Poti sa folosesti o nivela ca sa verifici daca masina sta perfect plan. Daca exista abateri, regleaza picioarele de sub masina. Apoi verifica din nou suprafata. Daca tot nu rezolvi cu reglarea si in continuare masina nu sta plan pe podea, ia in considerare posibilitatea de a o muta putin.

 

Masina de spalat face un zgomot strident

In aceasta situatie, cel mai probabil, problema este de la rulmenti. Masina face prea mult zgomot in timpul ciclului de rotire si rulmentii sunt uzati. Ca sa testezi asta, roteste tamburul gol cu mana. Se misca bine? Rulmentii fac zgomot Daca se misca greu si cu aspire, atunci o firma de reparatii masini de spalat ti-ar recomanda sa schimbi rulmentii. Daca masina este in garantie, acest lucru se poate rezolva pe garantie, dar daca nu este, cel mai bine este sa apelezi la reparatii masini de spalat centru de service.

 

Masina de spalat are un zgomot gol

Cel mai probabil, problema in aceasta situatie este la amortizoare. In timp, acestea si arcurile isi pierd din rezistenta. Acest lucru ofera tamburului masinii de spalat prea multa libertate de miscare. Rezultatul este un zgomot puternic in timpul ciclului de centrifugare. Pentru a rezolva problema, trebuie sa inlocuiesti amortizoarele si arcurile. Contacteaza vanzatorul pentru garantie, iar daca masina nu este in garantie mergi la un service de reparatii masini de spalat.

 

Masina face un zgomot prea mare cand trage apa

De data aceasta, este apa in tamburul masini de spalat. Daca masina face un zgomot mare cand preia apa, exista o problema, fluctuatii rapide ale presiunii in conducta de apa. Aceasta dupa ce aparitia zgomotului. Pentru a fixa ciocanul de apa in masina de spalat, aseaza un amortizor cu ciocan de apa sau contacteaza un instalator.

Masina ta de spalat produce unul din aceste zgomote sau de alta natura? Contacteaza centrul de reparatii masini de spalat.