Machiajul ochilor: cele mai noi tendinte

Machiajul ochilor: cele mai noi tendinte Machiajul ochilor: cele mai noi tendinte

Anul acesta, tendintele in make-up urmeaza indeaproape trendurile stabilite de colectiile vestimentare ale designerilor celebri.

Dupa un sezon care a pus accentul pe foarte mult luciu, pe finisari iridescente si pe buze glossy, de culoarea rubinului, a sosit momentul pentru o schimbare.

Noile culori folosite in machiaj au fost inspirate de texturile, suprafetele si materialele utilizate de marii creatori de moda. Tendintele in make-up penduleaza intre un look natural si unul indraznet si viu colorat care jongleaza cu suprafete foarte mate sau lucioase. 

Machiaj subtil

Minimalismul este cea mai recenta tendinta in machiajul ochilor. Mizeaza pe nuante de roz, baby-blue, bej, neutru sau brun pentru a da un aer fresh pleoapei superioare. Potenteaza efectul tineresc utilizand un creion contur alb pentru a-ti pune in evidenta interiorul pleoapei inferioare (waterline-ul) si a crea efectul de marire a ochiului. Curbeaza-ti genele cu un cleste si foloseste un strat de mascara. Pentru un machiaj reusit, ai nevoie de cele mai bune ustensile, de la perii de machiaj la accesorii folositoare care vor face procesul de make-up mai usor. Pentru mai multe detalii acceseaza acest link: https://conde.ro/pensule-machiaj/.

Machiaj statement

Daca vrei sa iesi din anonimat si sa-ti afirmi personalitatea, abordeaza un machiaj indraznet al ochilor. Fardurile bogat pigmentate, saturate cromatic sunt cea mai hot tendinta actuala in make-up-ul ochilor. Poti aplica o singura nuanta pe toata pleoapa sau poti sa o combini cu complementara ei, creand un finisaj contrastant, fascinant. Cele mai importante culori in sezonul primavara/vara 2011 sunt rosu, oranj, albastru, verde-fistic, violet si galben. Mizeaza pe efectele create de folosirea fara rezerve a fardului si mai putin pe clasicul contur de ochi.

Smokey-eyes

In mod clar, smokey-eyes este o tendinta nemuritoare. Nimic nu se poate compara cu “ochii-fumurii” atunci cand vine vorba despre puterea de evidentiere a misterului ochiului feminin. Nu te limita la clasicele negru si gri ci foloseste combinatii inedite intre negru si argintiu, albastru indigo si ivoriu sau violet cu verde, sau albastru electric.

Cand vine vorba de urmarirea tendintelor de machiaj din fiecare sezon, cel mai important lucru este sa alegi culorile potrivite si cele mai la moda. Stiind care sunt tonurile care vor marca acest an, este esential sa mergi mana in mana cu tendintele intr-un mod simplu. Uneori, urmarea tehnicilor de machiaj la moda nu este la indemana tuturor, deoarece, in unele cazuri, acestea sunt complexe si sunt disponibile doar profesionistilor din aceasta lume sau adevaratilor iubitori de frumusete.