Lucruri sanatoase pentru a imbunatati viata

  • Sâmbătă, 14 August 2021
  • Diverse
Lucruri sanatoase pentru a imbunatati viata Lucruri sanatoase pentru a imbunatati viata

In viețile noastre aglomerate, a rămâne sănătos tot timpul sună obositor și, de cele mai multe ori, nu avem timp să ne antrenăm. Din nou, toți avem dreptul să ne simțim mai bine cu noi înșine și cu sănătatea noastră, nu? De aceea am apelat la experți pentru a obține sarcini simple, semnificative și realizabile în mod regulat, care vă vor face să vă simțiți și să arătați revigorat, uimitor și mai sănătos.

LUAȚI ÎN CONSIDERARE MERSUL PE JOS ÎN LOC SĂ FACEȚI NAVETA

Martha Gulati, editorul șef al CardioSmart, spune că stăm prea mult. Pentru a rezolva această problemă și a vă apropia de recordul dvs. de 10.000 de pași zilnici, schimbați naveta pentru mers pe jos. Parcați vehiculul la capătul garajului de parcare al biroului dvs., coborâți din autobuz cu o stație înainte și parcurgeți distanța rămasă. Luați în considerare transmiterea unui mesaj față în față, spre deosebire de utilizarea aplicațiilor de mesagerie pentru a face acest lucru. De asemenea, puteți utiliza scările, mai degrabă decât să luați liftul sau liftul. Fii dinamic în abordarea ta și rămâi proactiv.

TEHNOLOGIE DE ȘANȚ

Alison O'Connor, Yoga Guru, are încredere în a petrece timpul singur în mod consecvent. Ea a spus că, luând câteva momente pentru sine - departe de viața dvs. online, de muncă, divertisment și orice persoană care vă solicită ceva poate duce la beneficii mai largi pentru sănătate în viitor. Desertează tehnologia și concentrează-te asupra ta.

SOMNUL ESTE OBLIGATORIU

O'Connor vede, de asemenea, odihna ca fiind unul dintre cele mai fundamentale exerciții ale corpului uman. În timp ce dormim, corpurile noastre sunt în general capabile să-și revină, să-și recapete puterea și să se vindece de toate daunele vieții de zi cu zi.

O nutriționistă din Brooklyn, pe nume Julie Fishkin, și-a împărtășit părerea și a spus că majoritatea adulților au nevoie de un somn bun de 7-8 ore pentru a combate tristețea. Un somn suficient menține, de asemenea, hormonii de presiune sub un control strict, împiedicându-vă să vă răsfățați și să vă supuneți poftelor de a dori alimente cu zahăr.

UMPLEȚI STICLA DE APĂ

Majoritatea dintre noi nu consumăm suficiente lichide, ceea ce are ca rezultat consecințe grave legate de sănătate. Apa permite pielii să arate cât mai proaspăt posibil, deoarece spală toxinele organismului. De asemenea, oferă sprijin în funcțiile intestinului și protejează mușchii împotriva epuizării.

Dacă nu aveți încă o sticlă de apă, atunci depuneți ceva efort și bani pentru a cumpăra o sticlă de apă reutilizabilă drăguță pe care ați putea dori să o prezentați în timp ce mergeți la răcitorul de apă sau la bucătărie pentru a umple. Apa nu numai că menține pielea proaspătă, ci ajută la lubrifierea articulațiilor în timp ce reglează temperatura corpului uman.