Lucruri pe care nu le știai despre Serialul Friends

Lucruri pe care nu le știai despre Serialul Friends Lucruri pe care nu le știai despre Serialul Friends

În 1994, o emisiune despre șase tineri adulți care își descoperă carierele, relațiile și prieteniile a devenit o senzație de televiziune. Prietenii  au invitat fanii să ajungă din urmă cu nenorocirile grupului în jurul orașului New York timp de 10 ani. Episoadele emisiunii conțin multe fapte din culise, chiar și fanii hardcore descoperă lucruri noi despre show până acum. 

Iată 35 de lucruri pe care nu le știai despre  Friends .

1. Călătoria lor în Vegas

Regizorul serialului  James Burrows i-a oferit pe actori la cina la Caesars Palace  pentru a-și prețui anonimatul înainte de succesul masiv al spectacolului.

2. Phoebe aproape a jucat la Bongo

Lisa Kudrow a luat lecții de chitară pentru rolul lui Phoebe, dar s-a chinuit să cânte bine. Ea a cerut adesea să treacă la un instrument mai simplu, cum ar fi bongo-urile.

3. Courtney Cox ar fi putut să o interpreteze pe Rachel

Courtney i s-a oferit să o interpreteze pe Rachel Green, dar ea s-a legat mai mult de personalitatea Monicăi Gellar și a  făcut audiție pentru acel rol  .

4. Luptele romantice ale lui Chandler

Matthew Perry le-a spus producătorilor că a fost incomod să se întâlnească în timpul audiției sale. Scriitorii l-au folosit ca inspirație pentru Chandler Bing.

5. Credite de deschidere alternative

Creditele de deschidere trebuiau să fie o petrecere pe acoperiș. Din cauza dificultăților tehnice,  a fost schimbată într-o fântână  de la Warner Brothers' Ranch.

6. Patru prieteni în loc de șase

Chandler și Phoebe au fost menționați să fie personaje secundare, dar procesul de casting a schimbat mințile scriitorilor.

7. Show-ul ar fi putut avea un alt nume

Cel puțin  100 de titluri unice erau în cursă  pentru spectacol, inclusiv „Insomnia Café”, „Six of One” și „Across the Hall”. Una dintre alegerile finale a fost „Prieteni ca noi”.

8. Distribuția a jucat cu adevărat la poker

Interacțiunile off-screen ale distribuției jucând poker au devenit inspirația pentru episodul „The One With All the Poker”.

9. Ugly Naked Guy a fost dezvăluit în 2016

Identitatea lui Ugly Naked Guy a fost întotdeauna ascunsă până când  reporterul de la Huffington Post, Todd Van Luling, l-a urmărit .

10. Joey s-ar fi putut muta în California

Joey Tribbiani a lucrat la  Days of Our Lifes . Adevăratul spectacol de filme din Burbank, California. Cu toate acestea, Joey nu s-a mutat niciodată din New York.

11. Gunther a fost în plus

Actorul  James Michael Tyler a fost singurul figurant  care putea opera un espressor. A devenit un personaj recurent în sezonul doi.

12. De la Goth la Boemia Maseuse

În primele etape ale spectacolului, Phoebe era o gotică. Excentricitățile ei au fost introduse în copilăria ei dificilă și stilul de viață boem.

Rolul inițial a fost refuzat de Ellen Degeneres și Janeane Garofalo.

13. Ritualul înainte de spectacol al distribuției

Filmările au durat de obicei cinci până la șase ore pentru fiecare episod. Înainte de a începe înregistrarea, distribuția s-a înghesuit pentru a schimba vibrații bune și a oferi încurajare.

14. Filmat în fața unui public real

O audiență de studio de 300 de persoane a participat la înregistrări live, excluzând episoadele care conțineau cliffhangers pentru a evita scurgerile de intrigi.

15. Cea mai mare reacție a publicului în direct

Când Chandler și Monica au dormit împreună la Londra, uralele publicului au durat 27 de secunde și au devenit cea mai mare reacție a spectacolului.

16. Faimoasa coafură a lui Rachel s-a întâmplat din întâmplare

Hairstylist-ul i-a tuns prea mult părul lui Jennifer pe partea dreaptă și a încercat să se potrivească cât mai bine cu partea stângă.

17. Matt LeBlanc și-a ascuns părul gri

Când părul lui LeBlanc a început să încarnească în sezoanele anterioare,  stiliştii au început să-l vopsească în negru  înainte să înceapă el însuşi să-l vopsească.

18. Guest Star surpriză

Actorii Robin Williams și Billy Crystal lucrau la un alt platou și i-au abordat pe producători pentru a participa la spectacol. Izbucnirea lor din „The One With the Ultimate Fighting Champion” este în întregime improvizată.

19. Bruce Willis a apărut gratuit

Pe platoul „The Whole Nine Yards”, Matthew Perry l-a pariat pe Willis că filmul va ajunge pe primul loc la box office și va câștiga. Willis a apărut în trei episoade și și-a donat salariul ca invitat în scopuri caritabile.

20. Creditele familiei Arquette

Când Courtney s-a căsătorit cu actorul David Arquette în viața reală,  creditele de deschidere pentru „The One After Vegas”  au schimbat numele de familie ale actorilor pentru a o include pe Arquette ca tribut.

21. Câinele alb al lui Joey și Chandler

Câinele alb iconic din apartamentul lui Joey și Chandler i-a aparținut lui Jennifer Aniston. O prietenă i-a dat statuia pentru noroc, iar ea a lăsat serialul să o folosească.

22. Oglinda inexistentă

Rama galbenă de pe ușa apartamentului Monicăi era o oglindă. Un membru al echipajului l-a spart, dar producătorii l-au păstrat ca recuzită.

23. Magna Doodle a schimbat fiecare episod

Cel mai bun băiat Paul Swain a schimbat desenele de pe  tabla Magna Doodle din apartamentul lui Joey și Chandler .

24. Niciodată într-o pauză

Joey și Monica trebuiau să fie singurul cuplu principal. Ross și Rachel, precum și Chandler și Monica, s-au dezvoltat din cauza chimiei distribuției.

25. Ross și Emily aproape au rămas căsătoriți

Ross și Emily trebuiau să rămână căsătoriți; cu toate acestea,  Helen Baxendale a dezvăluit că nu vrea să lucreze în SUA  și a trebuit să fie anulată.

26. Rutina lui Gellar

Rutina de dans de Revelion a lui Monica și Ross a fost  coregrafiată de fondatorul Pussycat Dolls, Robin Antin .

27. Ross sfidează mortalitatea

Ziua de naștere a lui Ross are loc atât în ​​octombrie, cât și în decembrie, iar el a rămas în mod misterios la 29 de ani timp de trei sezoane.

28. Audiția o singură dată a lui Paul Rudd

Actorul Paul Rudd a fost pe lista scurtă pentru iubitul lui Phoebe, Mike și a audiat o singură dată. Directorul de casting  Leslie Litt a făcut o notă,  numindu-l „visător”.

29. Costumul masiv al lui Joey

În „The One Where No One Is Ready”,  Joey poartă un costum uriaș care combină toate hainele lui Chandler .

30. Marcel Mascota

Maimuța lui Ross, Marcel a fost interpretată de două animale exotice, Maimuța și Katie. Acesta din urmă a devenit o mascota pentru Los Angeles Angels.

31. Fleac sau Tripă

Hibridul lui Rachel-plăcintă-desert din „The One Where Ross Got High” a fost  rezultatul faptului că scriitorii au confundat fleac și tripă .