Lucruri pe care nu le știai despre Elvis Presley

Elvis Presley a fost un tip bun pe și în afara ecranului. Fanii s-au leșinat de muzicianul cu cel mai visător păr apărut vreodată la televizor. Și, deși nu mai este printre noi, a dăruit lumea cu cântece iconice care au rămas clasice atemporale. Dar iată câteva lucruri despre Regele Rock and Roll pe care probabil nu le-ai știut niciodată...

Înainte de a deveni cel mai mare star rock din lume, Elvis și-a luat un loc de muncă la un atelier de mașini după absolvire. A condus și un camion. Dar în iulie 1954, a înregistrat hitul „That's All Right”, care i-a lansat cariera muzicală, împingându-i cariera înainte.

În ciuda faptului că și-a atins faima cu vocea impresionantă și cariera sa muzicală, Elvis nu a putut scăpa de proiectul obligatoriu al perioadei de timp. Așa că, în decembrie 1957, s-a înrolat în armata Statelor Unite. Dar avea de rezolvat alte chestiuni stringente.

Elvis lucra la un proiect în afara armatei. Din fericire, armata i-a dat o amânare pentru a-i permite să termine producția filmului „King Creole”. Apoi, pe 24 martie 1958, muzicianul în vârstă de 23 de ani a fost inclus oficial în armată cu grad de soldat.  

În martie 1960, Elvis a fost eliberat onorabil din armată după ce a câștigat gradul de sergent. Dar s-a întors la armată în filmul pe tema armatei, „GI Blues”, care a fost lansat în noiembrie același an.

Până când Elvis a fost recrutat în armată, și-a sunat mama în fiecare seară în timpul maturității, în timp ce călătorea ca muzician. Din păcate, el nu a putut să o viziteze în timp ce era staționat în Germania în 1958, iar ea a murit în timp ce el era peste ocean, ceea ce l-a devastat.

Majoritatea oamenilor sunt conștienți de căsătoria lui Elvis cu Priscilla, care a durat șase ani, ceea ce pare să fie singura dată când Elvis a luat în considerare căsătoria. Dar, când avea doar 13 ani, Elvis a completat cu creionul un permis de căsătorie pentru el și pentru iubita lui de atunci, Magdalene Morgan. Morgan însăși nici măcar nu a știut despre licență decât câteva decenii mai târziu.

Elvis și Priscilla au avut o relație ciudată de la început până la sfârșit, dar unul dintre cele mai ciudate aspecte ale romantismului lor a fost că Elvis nu a văzut-o niciodată pe Priscilla fără machiaj sau în timp ce se pregătea. — Sunt lucruri pe care le păstrezi pentru tine, a explicat Priscilla. "Nu a vrut niciodată să mă vadă îmbrăcându-mă. A vrut să vadă rezultatul îmbrăcării."

La începutul unei zile neobișnuite pentru un cuplu neobișnuit, nunta s-a adunat la ora 3:30 pentru a se deplasa la tribunalul județean pentru a obține permisul de căsătorie. În acea dimineață, la ora 9 dimineața, cuplul a făcut schimb de jurăminte într-o ceremonie scurtă și intimă în fața doar a câțiva oaspeți. Ceremonia a durat doar opt minute înainte ca petrecerea de nuntă să plece la recepția brunchului.

Nupțile tradiționale schimbate în timpul nunții lui Elvis nu includeau cuvântul „ascultă”, care a fost o cerere pe care a făcut-o Elvis. În mod remarcabil, Meghan Markle a exclus acest cuvânt și din jurămintele ei de nuntă, demonstrând că acest termen de expresie învechit ar trebui lăsat în trecut.