Lucruri pe care nu ar trebui sa le accepți de la partener

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Familie
Lucruri pe care nu ar trebui sa le accepți de la partener Lucruri pe care nu ar trebui sa le accepți de la partener

Știu ca intr-o relație se fac și compromisuri pentru a menține echilibrul și voia buna, insa cat de departe ești dispusa sa mergi cu acestea și, mai ales, cat ești dispusa sa inghiți? Eu zic sa te mai analizezi nițel și sa vezi cat de caștigata ieși din afacerea asta! Nu ești in stare sa fii sincera cu tine? Ok, atunci bifeaza de pe lista lucrurile cu care ai fost de acord și apoi trage tu concluzia!

sexfemei.com iti prezinta, așadar, care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui sa le accepți de la partener!

1. Tu te implici, el pace

Faci rost de invitații la tot felul de activitați, tragi de el sa faceți cat mai multe lucruri, insiști cu telefoanele și pe el il doare in … Bai, nu prea e ok! Nici macar daca scuza pentru situația asta este ca tu ai mai mult timp liber ca el. Dupa parerea mea, nu numai timp liber ai tu spre deosebire de el, ci și puțin interes pentru relația asta și el deloc!

2. Tu-l prezinți tuturor, iar el te ține ascunsa

Da, am ințeles ca sunteți doar de doua luni, insa daca tu i-ai facut deja turul de onoare in fața familiei, prietenilor și el nu se afișeaza cu tine nici pana la colțul strazii… s-ar putea ca el sa nu vrea sa-și asume aceasta relație deloc. Iar in cazul asta, putem presupune ori ca nu vrea o relație cu tine, ori ca mai are vreuna pe undeva.

*”Oricum prietenii mei te-ar plictisi”

Daca primești scuza asta, sper ca ești suficient de inteligenta incat sa ințelegi printre randuri. Adica, nu-ți trebuie o harta sa ințelegi ca de fapt face tot posibilul sa te țina departe de ei.

3. Evita discuțiile serioase

Da, știm deja ca barbații nu fac niciodata fața unei discuții cu schimb de argumente despre relația noastra, insa daca vezi ca schițeaza tendința de a fugi de la orice tentativa de dialog cu tine, e clar ca nu te respecta și ca nu da doi bani pentru neințelegerile dintre voi doi.

4. Nu-i plac dovezile de afecțiune in public

Say What? Adica nu-l poți saruta sau ține de mana cand iți vine? Ce rahat de relație e aia? Cum adica doar acasa aveți voie la așa ceva? In caz ca nu te comporți ca o disperata și te urci pe el in timpul unui pranz cu prietenii, atunci nu ințeleg de ce s-ar feri de un sarut sau de un simplu gest tandru.

5.  A uitat de ziua ta de naștere, intalnirea stabilita cu tine, etc.

Merita sa dezvoltam? Adica, daca nu ține minte ca și-a dat intalnire cu tine sau ca azi e ziua ta ce mai aveți de imparțit? Sau sunteți intr-o relație de ocazie? Și atunci de ce citești acest articol?