Lucruri Magice de facut in New York in timpul Crăciunului

  • Sâmbătă, 17 Iulie 2021
  • Turism
Lucruri Magice de facut in New York in timpul Crăciunului Lucruri Magice de facut in New York in timpul Crăciunului

Crăciunul scoate la iveală magia oricărui loc, nu ai spune? Unul dintre cele mai magice locuri pentru a fi în timpul Crăciunului este, desigur, New York City. Mergând pe străzi, oriunde te uiți sunt lumini sclipitoare și decorațiuni strălucitoare de sărbători, cu miros de pini puternic în aer. Atmosfera devine electrică când vremea se răcește, străzile se luminează și puteți simți doar emoția din aer: vine Crăciunul. Ei bine, în timp ce vă aflați în oraș în această perioadă minunată a anului, există nenumărate lucruri pe care le puteți face peste tot. Am decis să adunăm opt lucruri de făcut în New York în timpul sezonului de vacanță pentru ca dvs. să explorați și să vă bucurați de oraș.

Explorează Sixth Avenue

Dacă doriți să vedeți decorațiuni gigantice incredibile de Crăciun, faceți o plimbare pe al șaselea bulevard. Veți vedea ornamente roșii gigantice, lumini de Crăciun, spărgătoare de nuci și multe altele.

centrul Rockfeller

Nu există o modalitate mai bună de a intra în spiritul Crăciunului decât să mergi să vezi celebrul pom de Crăciun de la Rockefeller Center. Aprins cu nu mai puțin de 50.000 de lumini LED în diferite culori, acest copac magnific este acoperit cu o stea sclipitoare Swarovski. În mod normal, este aprins la sfârșitul lunii noiembrie și rămâne sus până în jurul datei de 7 ianuarie.

Patina de gheață

Patinajul pe gheață este activitatea perfectă de iarnă, mai ales în perioada Crăciunului. Există mai multe patinoare în oraș din care puteți alege. Există unul în Central Park, unul în Rockefeller Center și, de asemenea, Bryant Park. Rețineți că vor exista diferențe de preț, precum și linii pentru fiecare patinoar. De exemplu, dacă alegeți să mergeți la Rockefeller Center, ar trebui să vă propuneți să ajungeți mai devreme în acea zi, astfel încât să fie mai puțin aglomerat.

Mergeți pe Fifth Avenue

O altă plimbare distractivă prin oraș este pe al cincilea bulevard pentru a admira superbele ferestre cu ferestre. Magazinele de lux au tendința de a face tot posibilul și nu-și scutesc cheltuielile atunci când își decorează ferestrele de Crăciun.

Du-te la un muzeu

Deși s-ar putea să nu fie o activitate axată pe Crăciun, vizitarea unui muzeu în timp ce se află în New York este întotdeauna o experiență extraordinară. Există atât de multe opțiuni din care puteți alege, cum ar fi MOMA și Met. În orice caz, a fi în interior o zi este o modalitate frumoasă de a lua o pauză de vremea rece de afară.

Check out Macy's

Mergeți la Macy's în Herald's Square - ei transformă etajul 8 din magazinul lor în Santaland pentru Crăciun! Devine un ținut magic care te va face să te simți ca și cum ai fi transportat la Polul Nord.

Piețele de Crăciun

O activitate distractivă de făcut în oraș este explorarea piețelor de Crăciun. Sunt multe dintre care să alegi. De la Union Square până la Columbus Circle și Bryant Park, veți putea găsi lucruri unice și festive de cumpărat, precum și mâncăruri delicioase de încercat.

Mergeți pe Dyker Heights

Dacă doriți să vedeți cele mai bune lumini de Crăciun, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către Dyker Heights din Brooklyn. Locuitorii din cartier fac tot posibilul pentru vacanță, iar decorațiunile sunt magnifice!