Lucruri esentiale de facut ca bronzul tau sa dureze

Obținerea strălucirii de vară este una dintre cele mai bune părți ale verii! Simțindu-vă sărutat de soare, bronzat și pur și simplu proaspăt și liber. Adevărata provocare pe lângă obținerea bronzului este abilitatea de a-ți menține bronzul. Cu toții ne dorim ca bronzul nostru să fie permanent, dar iată cele mai bune și mai ușoare sfaturi despre cum puteți păstra pielea aceea strălucitoare pentru mai mult timp. Rămâneți bronzat pentru mai mult timp și permiteți să păstrăm acea fericire de vară cu noi și în lunile mai reci.

 

Luați dușuri reci

Dușurile fierbinți îți fac pielea să se deshidrateze și să se dezlipească mult mai repede dacă vrei ca bronzul tău să rămână mai mult timp, schimbă dușurile fierbinți pentru cele reci. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să aveți dușuri reci și înghețate, dar cele reci sunt o opțiune mai bună. Folosirea unui gel de duș pe bază de ulei poate crește, de asemenea, longevitatea bronzului.

Hidratează în fiecare zi

Hidratarea este deosebit de importantă, nu contează pentru bronzul tău, dar ar trebui să faci asta în fiecare zi, indiferent. Hidratarea vă menține celulele pielii pline și moi. Menținerea pielii hidratate va duce la echilibrarea tonului și la o strălucire rămasă. Asigurați-vă că aplicați un pic suplimentar pe mâini, picioare, coate și genunchi.

Exfoliați o dată pe săptămână

Exfolierea este importantă pentru a elimina acumularea suplimentară de SPF, pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Exfoliantul vă păstrează pielea impecabilă, sănătoasă și proaspătă. Pielea ta se va simți strălucitoare și va arăta mai proaspătă ca niciodată.

Spritz-te în ulei de corp

Uleiul de corp vă hrănește și vă repară pielea. Aplicarea unui pic va face minuni la întreținerea bronzului, dar va oferi și acel aspect strălucitor. Acesta este modul în care celebritățile arată strălucitoare tot timpul.

Consumați alimente bogate în beta-caroten

Beta-carotenul este un compus chimic sintetizat care are un pigment portocaliu roșcat. Poate fi găsit în fructe și legume, cum ar fi cartofii dulci, mango, morcovi și dovleci. Cercetările sugerează că consumul acestora vă va face pielea să pară mai întunecată.