Lucruri de stiu despre uleiul de cocos

Lucruri de stiu despre uleiul de cocos Lucruri de stiu despre uleiul de cocos

Uleiul de cocos vă poate proteja părul

Pe lângă piele, uleiul de cocos este bun și pentru păr. Se pare că este extrem de protector împotriva deteriorării părului și, în unele cazuri, poate escalada creșterea părului.

Unii oameni folosesc uleiul de cocos ca alternativă la balsamurile de păr. Alții îl folosesc ca mijloace pentru tratarea mătreții

Este excelent pentru sănătatea dentară

Unii oameni folosesc ulei de cocos pentru extragerea uleiului care acționează ca o apă de gură. În timpul acestui proces, uleiul de cocos ucide bacteriile dăunătoare ascunse în gură, reducând astfel respirația urât mirositoare și îmbunătățind sănătatea dentară.

Poate stimula unele dintre funcțiile creierului

conține trigliceride cu lanț mediu. Consumându-l în mod regulat, puteți îmbunătăți funcția și concentrarea creierului.

Trigliceridele cu lanț mediu se descompun în kentone, care sunt folosite ca sursă de combustibil sau de energie pentru creier. Deci, ideea este că aprovizionarea creierului cu energie și combustibil suplimentar îi va spori capacitatea de concentrare și funcționare.

Uleiul de cocos te poate feri de agenții patogeni nocivi

Monolaurina și acidul lauric din nucă de cocos pot ucide microorganismele dăunătoare din corpul dvs., cum ar fi viruși, bacterii și ciuperci. În acest fel, vă ajută să evitați infecțiile.

Când acidul lauric este digerat, acesta formează și o substanță numită monolaurină.

Grăsimile saturate sănătoase din uleiul de cocos au proprietăți medicinale puternice

Uleiul de cocos este foarte bogat în trigliceride cu lanț mediu (MCT). Combinația unică a acestor acizi grași are un efect de vindecare asupra diferitelor boli, în special unele tulburări ale creierului și ale inimii.

Acest lucru se poate aplica persoanelor care suferă de demență sau Alzheimer. Se poate aplica și persoanelor cu probleme ale gingiilor sau chiar persoanelor care suferă de diferite boli ale pielii.

Declinare de responsabilitate: Informațiile furnizate pe acest site web nu sunt sfaturi medicale și nu trebuie tratate ca atare.