Lucruri de facut inainte de a urca intr-un avion

  • Duminică, 10 Aprilie 2022
  • Turism

Călătoriile pot deveni rapid stresante, iar faptul că mulți dintre noi nu s-au urcat în avion de mult timp nu face nimic mai ușor. De aceea ar trebui să aveți întotdeauna o listă de verificare a lucrurilor pe care ar trebui să le faceți înainte de a vă urca în avion, astfel încât să știți că sunteți gata și gata de plecare.

Dacă nu verificați un bagaj, chiar nu există niciun motiv să așteptați la coada lungă la biroul de check-in. Puteți descărca din timp aplicația companiei aeriene, puteți introduce informațiile de rezervare și apoi le puteți folosi pentru a vă face check-in. În acest fel, puteți merge până în zona de securitate.

Chiar dacă aplicațiile companiilor aeriene sunt fantastice, singurul lucru este că uneori nu sunt pe deplin la zi cu starea zborului, condițiile meteorologice și numerele de poartă. Asigurați-vă că verificați starea în timp real a tuturor detaliilor zborului, astfel încât să aveți cele mai actualizate informații.

Dacă aveți lichide care depășesc limita de dimensiune în geanta de mână, vă poate împiedica grav călătoria și vă poate încetini. Toate lichidele pe care doriți să le duceți prin punctele de control TSA trebuie să fie de 3,4 uncii (100 mililitri) sau mai puțin și să fie puse într-o pungă transparentă care nu depășește o dimensiune de un litru.

Înțelegem perfect dacă urăști mâncarea din avion. Cealaltă opțiune este să obțineți mâncare la aeroport, ceea ce poate dura mult timp și poate provoca o oarecare anxietate cu privire la pierderea orelor de îmbarcare. Puteți descărca aplicația Grab, care funcționează cu restaurantele și furnizorii participanți din peste 30 de aeroporturi din Statele Unite și Regatul Unit. Doar plasați comanda în aplicație și ridicați-o când sunteți în drum spre poartă.

În timp ce accesarea Wifi-ului gratuit de la aeroport este grozavă și utilă, ar trebui să fiți atenți la hackerii care încearcă să acceseze acreditările oamenilor nevinovați. Puteți evita această problemă utilizând un VPN în timp ce sunteți conectat la Wi-Fi gratuit din aeroport.