Locuri preferate de vedete pentru vacante

Să trăiești în ochii publicului și să fii mereu în mișcare poate afecta grav vedetele și personalitățile publice. Așadar, nu este de mirare că ar vrea să se întoarcă și să se relaxeze din când în când în lumina reflectoarelor. Și când merg în aceste excursii binemeritate, au tendința de a merge pe toate. Verificați unde s-au îndreptat recent vedetele dvs. preferate.

MARTHA STEWART ÎN COSTA RICA

Când guru-ul stilului de viață, Martha Stewart, nu găzduiește petreceri la cină cu rapperul Snoop Dogg , îi place să-și petreacă zilele libere undeva lângă natură. Ea și-a petrecut una dintre cele mai recente vacanțe în țara din America Centrală, Costa Rica. Tânărul de 78 de ani a rămas la Los Elementos, o proprietate de lux de inspirație balineză situată în partea de Pacific a țării accidentate.

SERENA WILLIAMS ÎN MALDIVE

Între timp, vedeta de tenis Serena Williams se află și ea într-un loc cald. Stând la Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, atletul s-a bucurat de apele albastre limpezi ale țării din Asia de Sud și de vremea însorită. Vacanța ei nu seamănă cu cea a turistului tipic din Maldive, deoarece a ajuns să stea pe o insulă privată cu una dintre cele mai superbe vederi.

WILL SMITH LA TOKYO

Actorul „Aladdin” Will Smith a rămas departe de soare în călătoria sa. S-a îndreptat spre capitala japoneză Tokyo, tatăl a trei a vizitat popularul echipă de spoturi Instagram,  Lab Borderless . Atracția amestecă atât elemente ale instalațiilor interactive, cât și muzee de artă. Un alt loc la care a petrecut timp este Robot Restaurant, care se mândrește cu organizarea unui „spectacol de cabaret de înaltă tehnologie” complet cu roboți, muzică, lumini și dans.

PHILIPPS OCUPAT ÎN CHARLESTON

În timp ce majoritatea vedetelor preferă să iasă din țară, asta nu înseamnă că nu există vedete care să exploreze Statele Unite în timpul liber. Una dintre acestea din urmă este actrița comică Busy Philipps, care s-a întors recent în orașul istoric Charleston din Carolina de Sud. Vedeta „White Chicks” s-ar fi îndrăgostit de locul în care a înregistrat pentru emisiunea HBO „Vice Principals” și a decis să se întoarcă rapid.

Ea a postat o poză cu ea la The Dewberry, un hotel modern care a fost cândva o clădire de birouri guvernamentale. Locul pare să fie popular printre vedete, deoarece actrița „Halloween” Jamie Lee Curtis a stat și ea la hotel cu câinele său în 2018.

PADMA LAKSHMI ÎN ROMA

Gazda „Top Chef” Padma Lakshmi a petrecut Ziua Recunoștinței la Roma, Italia împreună cu fiica ei de nouă ani. Și se pare că duetul mamă-fiică nu a lăsat ocazia să alunece pentru a vedea atracțiile faimoasei destinații. Ea a documentat părți din șederea lor pe Instagram și chiar a arătat o poveste despre ea însăși având niște gelato de ciocolată și piper.