Locuri interesante de vizitat in Austria

  • Luni, 24 Februarie 2020
  • Turism
Locuri interesante de vizitat in Austria Locuri interesante de vizitat in Austria

Altstadt Innsbruck

Altstadt Innsbruck poate fi găsit printre vârfurile montane acoperite cu zăpadă și este un loc cu adevărat frumos de vizitat pentru toată ziua. Acest oraș medieval are unele dintre clădirile, unic proiectate în întreaga regiune, inclusiv Acoperișul de Aur, care a fost construit inițial pentru Sfântul Împărat Maximilian I.

Există aici tot felul de istorie și cultură interesantă pentru ca tu să descoperi și locul îți va lua respirația cu siguranță! Locația sa în munți este predestinate pentru sport, mai ales în lunile de iarnă. Jocurile Olimpice de Iarnă au avut loc de două ori aici.

Palatul Imperial din Hofburg

Când sunteți în căutarea unor atracții cu adevărat epice de vizitat în Australia, Palatul Imperial Hofburg ar trebui să fie cu siguranță în apropierea listei. Acest complex a fost reședința oficială a Habsburgilor regali până la începutul anilor 1900.

Veți putea vizita aici numeroase muzee, care au la dispoziție o mulțime de artefacte istorice fascinante. O puteți găsi în centrul Vienei!

Castelul Hohensalzburg

Deși este adevărat că există multe castele în Austria pe care le poți vizita, Hohensalzburg este cu siguranță printre cele mai faimoase și mai frapante. Acesta este unul dintre cele mai bine conservate castele din întreaga Europă.

Acest castel poate fi găsit la vârful muntelui Festungsberg, care are vedere la Salzburg. Aceasta este una dintre cele mai remarcabile piese de arhitectură medievală din țară.

Seefeld în Tirol

Seefeld, în Tirol, aici fost de două ori cea mai importantă Olimpiadă de iarnă și este una dintre cele mai populare destinații din țară pentru schiul de fond.

Rezervația naturală incredibilă pe care se află acest centru de schi nu face decât să adauge experienței generale. Veți găsi aici unele dintre cele mai luxoase locuri de cazare, așa că cu siguranță merită să vă uitați.

Melk Abbey

Melk Abbey este printre cele mai mari și maiestuoase mănăstiri din întreaga lume. Poate fi găsit pe o stâncă înaltă, care privește în jos pe Dunăre.

Arhitectura pură a acestui loc este absolut uimitoare și merită cu siguranță călătoria. Arhitectura barocă a acestei clădiri este o vedere cu adevărat uimitoare, mai ales atunci când o vezi în persoană pentru prima dată.

Zell am See

Zell am See este un loc cu adevărat pitoresc și una dintre cele mai populare zone turistice din Austria. Lacul care înconjoară acest oraș are ape cristaline albastre care sunt perfecte pentru înot și pescuit.

Dacă vă place să faceți drumeții, acesta este locul perfect pentru a merge. Cel mai bun moment pentru a vizita această zonă este primăvara sau vara, când vremea este caldă și soarele strălucește.

 Castelul Hohenwerfen

Castelul Hohenwerfen datează din epoca medievală și este încă într-o stare extrem de bună datorită eforturilor depuse de-a lungul anilor.

Dacă doriți să înțelegeți cum a fost viața medievală cu mulți ani în urmă, acesta este cu siguranță locul unde să mergeți. Există temnițe în acest castel care au încă instrumentele originale care au fost folosite până acum.