Locuri din Egipt pe care trebuie să le vizitați

  • Marţi, 29 Iunie 2021
  • Turism
Locuri din Egipt pe care trebuie să le vizitați Locuri din Egipt pe care trebuie să le vizitați

Cairo islamic Căutați unele dintre cele mai frumos conservate arhitecturi islamice din lume? Desigur ca esti! Cairo-ul islamic este locul unde trebuie să fii. Există o mulțime de străzi înguste și frumoase, un labirint de magazine în care aramatorii și meșteșugarii încă își fac aramarea (?) Și apariția (?). Locul este plin de negustori dornici să-ți vândă parfumuri, mirodenii și altele. O mulțime de moschei de vizitat, de asemenea, inclusiv una dedicată sultanului Hassan și alta lui Al-Azhar. Dacă sunteți în căutarea unei vederi panoramice cu adevărat minunate a zonei, urcați pe acoperișul vechii porți medievale din Bab Zuweila. Doar nu cădea. Nu vrem să fii rănit în prima zi a vacanței tale!

Muzeul Egiptean Vă plac muzeele, oameni buni? Nu chiar? Haide. Păstrați o minte deschisă. Muzeul Egiptean este minunat! Găzduiește una dintre cele mai mari colecții de artefacte din lume. Exponatele sunt aranjate într-un mod aleatoriu, întâmplător. Dar confuzia și nevoia de a ghici fac parte din distracție! Dacă ți-ai dorit întotdeauna ca regele Tutankamon să fi putut fi conducătorul tău, îmi pare rău, dar nu se va întâmpla. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de o grămadă de lucruri legate de domnia sa. De asemenea, puteți verifica mumiile regale ... dacă îndrăzniți

Aswan După o experiență uluitoare de a vizita acel muzeu, veți dori să găsiți un loc unde să vă relaxați puțin. Vă putem sugera un oraș frumos și liniștit de-a lungul malurilor râului Nil? Da putem! Bea ceai până la mulțimea inimii, în timp ce admiri priveliști precum dunele portocalii cu aspect rafinat. Dacă credeți că puteți scăpa de ea, furați o cămilă și duceți-o la mănăstirea deșertului Sf. Simeon. Prindeți un feribot și vă îndreptați către Insula Elefantină și petreceți-vă cu elefanții inexistenți (Deci, ce se întâmplă cu numele atunci? Simplu. Din cer insula arată ca un colț de elefant).

Abu Simbel Știi locul chiar dacă nu ai fi conștient de el. Iată un indiciu: aici puteți găsi Marele Templu al lui Ramses II. Imensele statui care păzesc templul sunt destul de impresionante. Dar vă vom împărtăși un fapt care este cu adevărat nebun. În anii 1960, templul era în pericol de a fi înghițit de apă din cauza barajului Aswan. UNESCO a reușit să mute întregul Abu freggin 'Simbel într-un loc mai sigur. Această întreprindere masivă a durat mai mult de patru ani.

Mănăstirea Sf. Ecaterina Dacă site-urile religioase istorice plutesc barca ta, cu siguranță ai putea face mai rău decât mănăstirea Sfânta Ecaterina. Veți găsi câteva iconografii religioase incredibile, artă, manuscrise și altele asemenea. Situat de-a lungul piciorului Muntelui Sinai, aici se presupune că Moise a primit cele Zece Porunci. Așadar, dacă v-ați întrebat vreodată de ce nu puteți să vă apropiați de o persoană și să le furați farfuria cu delicioase prăjituri de ciocolată, știți pe cine să dați vina.

Templul Abydos Într-un univers alternativ în care Templul Abydos nu exista (sau fusese construit în Keokuk, Iowa în loc sau altceva), orașul prăfuit Abydos ar fi exact așa: un oraș prăfuit pe care nimeni nu l-ar fi făcut vreodată vizita. Dacă nu au un fel de afecțiune ciudată în care trebuie să respire praf pentru a supraviețui, caz în care presupun că ar vizita Abydos. Oricum, Templul lui Osiris al orașului este la fel de cool ca Luxor, dar cu mai puțini turiști. La urma urmei, știm cât de mult nu vă plac ca turiștii, nu-i așa?