Locuri de vizitat in Grecia

  • Joi, 20 Februarie 2020
  • Turism
Locuri de vizitat in Grecia Locuri de vizitat in Grecia

Gythio

Gythio este un oraș situat chiar pe apă și este capitala Mani. Plajele de aici sunt perfecte pentru cei care doresc să se relaxeze leneș la soare și să înoate.

Peșterile din Diros este în apropiere și este un loc excelent pentru a vizita dacă sunteți în căutarea unor aventuri. Cel mai bun moment pentru a vizita acest loc este în lunile de vară.

Halkidiki

Halkidiki este situat în nordul Greciei și are o reputație pentru pădurile sale incredibile și pentru golfuletele ascunse. Când doriți să explorați în natură, acesta este locul ideal pentru a merge.

Există mai multe pensiuni chiar pe mare, unde puteți sta. Unele dintre activitățile interesante pe care le oferă această zonă includ drumeții, ciclism, sporturi nautice și teatru în aer liber.

Heraklion

Heraklion este capitala Cretei și cel mai mare oraș. Veți putea explora istoria acestei zone prin muzee și vizite ghidate.

Această întreagă zonă este cunoscută pentru restaurantele sale de top, așa că nu te vei lupta să găsești un loc minunat de mâncare în timp ce ești aici. Vechiul port este locul perfect pentru a socializa și întâlni oameni noi.

Kalavryta

Kalavryta este un vechi oraș istoric vechi, care se află chiar pe râul Vouraikos, și este una dintre cele mai populare destinații de excursii de o zi din țară pentru turiști.

Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai populare locuri pentru a merge iarna, din cauza tuturor pârtiilor incredibile de schi pe care le veți găsi. Dacă aveți multe sporturi de iarnă în aer liber, ar trebui să vă gândiți serios să veniți aici când vizitați Grecia.

Lasithi

Lasithi este încă o zonă turistică a Greciei și sunt multe de văzut și de făcut. Vai este cea mai populară plajă datorită formațiunilor sale de rocă incredibile și apelor cristaline.

Îți va plăcea absolut să te relaxezi în nisip și să stropiți în apă aici. Mediul rural din această zonă este cu adevărat un lucru de frumusețe și atrage milioane de oameni în fiecare an.

Lefkada

Lefkada este una dintre Insulele Ionice pe care le putem găsi în vestul Greciei. Numele insulei a derivat din cuvântul grecesc Lefkos, care înseamnă „alb”.

Cu siguranță este unul dintre cele mai bune locuri pentru scăldat in mare dinEuropa. Dar Lefkada oferă, de asemenea, o natură infinit de verde, teren montan, nenumărate păduri de pin, livezi de măslini și podgorii.

Lesbos

Lesbos este a treia insulă greacă. Insula, poreclită insula măslinelor, este una dintre cele mai fertile zone ale Greciei, caracterizată prin frumusețea extraordinară și diversitatea peisajului.

Lesbos are o istorie turbulentă, multe puncte de vedere păstrate, care sunt răspândite în întreaga insulă și plaje minunate.

Mesolongi

Mesolongi poate fi un oraș mic, dar este totuși un loc minunat de vizitat dacă vreți să veniți în Grecia. Acest oraș este cunoscut pentru industria imensă a pescuitului, iar peisajul este cu adevărat ceva uimitor.

Acesta este un loc foarte popular pentru lunile de miere și escapadele romantice, așa că ar trebui să țineți cont de acesta atunci când vă planificați următoarea călătorie.