Lionel Messi is va încheia cariera la Barcelona, crede Guardiola

  • Sâmbătă, 8 Februarie 2020
  • Sport
Lionel Messi is va încheia cariera la Barcelona, crede Guardiola Lionel Messi is va încheia cariera la Barcelona, crede Guardiola

Pep Guardiola a raspuns celor care sugerau că Lionel Messi ar putea să i se alăture la Manchester City și crede că atacantul își va încheia cariera de joc la Barcelona.

Messi,32 de ani, și-a petrecut intreaga cariera la Barca, dar are o clauză care îi permite să plece gratuit în această vară.

Guardiola la antrenat pe Messi pe Nou Camp între 2008 și 2012, câștigând trei La Liga și două Ligii ale Campionilor.

Guardiola a părăsit Barca pentru Bayern Munchen, devenind cel mai de succes manager al lor, cu 14 trofee în patru sezoane.

El a continuat să câștige trei titluri  succesive în Germania și a câștigat si Premier League în ultimele două sezoane cu City, deși în acest an sunt in spatele lui Liverpool cu ​​22 de puncte, si rămânând de jucat doar 13 partide.

Messi, care a câștigat premiul Ballon d’Or de șase ori, 10 titluri de ligă Spaniei și patru Ligii ale Campionilor, este contractat până în 2021.

Dar a vorbit săptămâna aceasta împotriva directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, după ce francezul i-a acuzat pe jucători că nu au lucrat din greu sub fostul antrenor Ernesto Valverde.

Barca se află la trei puncte în spatele liderului Real Madrid în La Liga, dar Guardiola nu ar fi atras de tulburările aparente dintre Messi și Abidal - ambii foști jucători ai lui - adăugând: „Nu voi vorbi despre jucători altor cluburi.

„Cred că își va termina cariera acolo”a incheiat Guardiola.