Lightning Shop - am lansat colecția Muse de rochii pentru domnișoare de onoare

Colectia Muse - rochii domnisoare de onoare Colectia Muse - rochii domnisoare de onoare

Deși suntem în plină pandemie care influențează desfășurarea normală a evenimentelor precum nunți, botezuri etc, de curând am lansat o colecție inspirațională de rochii pentru domnișoarele de onoare din 2021.

Această colecție reprezintă un ideal al rochiilor de domnișoare de onoare. Sunt confortabile, elegante, sexy, gingașe și rafinate. Au toate elementele necesare pentru o rochie de domnișoară de onoare ce poate fi purtată cu plăcere.

Colecția se intitulează Muse și a fost inspirată de cele mai apreciate modele de rochii de către toate miresele și domnișoarele de onoare care au trecut pragul salonului nostru din Timișoara în cei trei ani de când. suntem pe piață.

Rochiile au un croi pe corp și în ciuda acestui fapt, acestea se așează perfect pe orice tip de siluetă datorită materialului dens care ascunde micile imperfecțiuni și a artificiilor care subțiază talia. Crăpăturile adânci crează iluzia unor picioare lungi și frumoase, iar trena adaugă eleganță.

Fiecare model în parte are o personalitate distinctă. Unele sunt mai jucăușe, altele mai sexy, dar cu siguranță toate debordează de eleganță, aceasta fiind caracteristica esențială a oricărui produs marca Lightning.

Toate rochiile din această colecție sunt realizate din același material ce vine pe o paletă largă de culori. Acest lucru permite fiecărei domnișoare de onoare să își conceapă combinația care o reprezintă cel mai bine, păstrând totodată un aspect unitar în alaiul de domnișoare de onoare.

De asemenea, fiecare model poate fi personalizat. Putem realiza la cerere aceste modele pe alte culorii, cu alte accesori sau pe mărimi personalizate.

Despre brandul nostru putem spune că îl definește eleganța. Am dezvoltat în paralel sub-branduri diferite pentru fiecare tip de produs: rochii de gală, rochii domnișoare de onoare, accesorii mireasă, iar Lightning Shop este cel care le aduce laolaltă pe toate.

În magazinul online veți găsi doar produse marca proprie realizate cu multă grijă în atelierele noastre de croitorie din Timișoara. Produse pe care le putem personaliza 100% pentru a se potrivi perfect propriului tău stil.

Brandurile proprii sunt următoarele: Lightning Bridesmaids (rochii domnișoare de onoare), Lightning Dress (rochii de gală) și Lightning Brides (produse și accesorii destinate în mod special mireselor).

Deși până în prezent am creat doar produse destinate evenimentelor elegante, prin intermediul magazinului online, dorim să promovăm și produse destinate ținutelor de zi cu zi sau chiar business.

Curând pe site-ul nostru veți putea găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă concepe o garderobă care să vă reprezinte 100%.

Te invităm să descoperi produsele noastre și în mod special colecția Muse, de rochii pentru domnișoare de onoare.

De asemenea, echipa noastră îți stă la dispoziție atât telefonic, cât și pe e-mail pentru a-ți oferi consultanța de specialitate și informațiile de care ai nevoie pentru a-ți alege produsul potrivit.