La ce trebuie sa ne uitam cand alegem un smartphone

Brandurile pariaza puternic pe lansarile lor. Faceti cunostinta cu specificatiile care va pot ajuta sa definiti care este cel mai bun telefon mobil pentru dvs.

Comparand telefoanele mobile este cheia inainte de a decide sa cumparati unul. Marile branduri de telefonie mobila lanseaza modele in fiecare an cu noi caracteristici pentru a seduce utilizatorii din ce in ce mai experimentati si mai exigenti. Ei stiu ca lupta este dificila si fac eforturi mari de marketing, astfel incat sa va ganditi la ele cand vine vorba de reinnoirea telefonului mobil.

In acest an, unele dintre cele mai alese companii din lume joaca un rol puternic cu propunerile care castiga piata. Acesta este cazul modelelor Samsung J7, Huawei P8, Moto G4 si LG K10, care trebuie luate in considerare la planificarea urmatoarei achizitii.

Cum sa alegeti un smartphone Android

Daca sunteti un fan al Apple si preferati un smartphone cu iOS, totul este foarte simplu: an dupa an brandul lanseaza un nou model si puteti decide sa-l reinnoiti sau nu, dar nu mai sunt multe de definit. Puteti alege intre iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPhone 7, si asta este. Dar lucrurile se schimba atunci cand va confruntati cu provocarea complicata de a alege un smartphone Android care se potriveste cu gusturile sau nevoile dvs. Exista numeroase marci si modele diferite, din toate gamele de preturi, iar sarcina devine complicata.

Chei pentru a simplifica procesul:

Putere si performanta: In utilizarea zilnica, procesorul, memoria RAM si sistemul de operare va fi principalul responsabil pentru functionarea telefonului este mai mult sau mai putin fluid si va fi direct proportional cu cerintele pe care le avem. Daca va jucati, petreceti foarte mult pe retelele sociale sau faceti mai multe lucruri simultan, asigurati-va ca aveti destula memorie RAM si un procesor bun. In caz contrar, frustrarea va fi inevitabila: telefonul se va inchide din cand in cand si va merge foarte lent.

Memoria interna: este unul dintre aspectele care ne-au fortat sa schimbam telefonul, astfel ca este important sa acordam o atentie speciala, deoarece va fi esential sa instalati sau sa actualizati aplicatiile si sa lucrati corect pentru mai mult timp.

Daca doriti sa fotografiati, evaluati camera pe care o aveti si ce functii va ofera.

Ecranul si rezolutia: daca sunteti un utilizator foarte activ si faceti multe videoclipuri si fotografii, ganditi-va la un ecran de cel putin 4 inci si la o rezolutie buna. Daca utilizati ceva mai mult decat WhatsApp, ecranul nu este atat de important