La ce să acordați atenție când cumpărați o geantă?

La ce să acordați atenție când cumpărați o geantă? La ce să acordați atenție când cumpărați o geantă?

Cumpărarea unei genți pentru femei nu este niciodată o sarcină ușoară. Pe de o parte, trebuie să alegi ceva practic, iar pe de altă parte - estetic. La ce merită să fii atentă atunci când alegi o geantă de mână?

Dimensiune adaptată nevoilor tale

Poșete - acestea vin în multe dimensiuni, de la poșete mici, la genți de dimensiuni medii, până la genți shopper cu adevărat mari. Datorită unei selecții atât de largi în acest sens, poți găsi cu ușurință ceva care să îți satisfacă pe deplin așteptările. Amintește-ți să te gândești cu atenție la ceea ce vei purta în poșetă și să nu cumperi o poșetă prea mare. Vei observa foarte repede că o geantă mare de care nu aveai nevoie cu adevărat este doar incomodă. La fel, nu lua decizii pripite spunând că nu vei purta nimic în afară de cheile și telefonul. Care este cel mai simplu mod de a alege dimensiunea genții? Ia geanta pe care o ai în prezent și împrăștie toate lucrurile din pe masă. Aruncă hârtiile și alte lucruri inutile și încearcă să evaluezi dacă ai nevoie de o geantă mică, medie sau mare.

Material de înaltă calitate

Din ce material este realizată o geantă este de mare importanță, mai ales dacă intenționezi să o folosești pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, alege materiale sintetice sau naturale de înaltă calitate. Nu conta pe faptul că o geantă ieftină va fi rezistentă: dacă plătești puțin pentru un anumit model, gandește-te că va trebui să o cumperi din nou peste câteva luni. Dacă vrei să eviți acest lucru, mai bine adaugă ceva bani și achiziționează o poșetă de mai bună calitate.

Culoare potrivită pentru majoritatea articolelor de îmbrăcăminte

Amintește-ți că geanta va trebui să se potrivească corect cu îmbrăcămintea ta. Dacă intenționezi să o porți în principal cu îmbrăcăminte exterioară, asorteaz-o cu culorile hainei sau jachetei, precum și cu pantofii și alte accesorii. Totuși, dacă vei folosi des poșeta și în spații interioare, unde de obicei nu porți jachetă - aruncă o privire în garderoba ta și alege o variantă de culoare a genții care să se potrivească cu majoritatea ținutelor tale.

Dacă garderoba ta este extrem de colorată și ai o problemă cu asortarea genții potrivite - poți alege oricând eleganța clasică. Culorile precum negru, maro sau gri vor arăta grozav cu marea majoritate a ținutelor, indiferent de culorile acestora!

Lungimea bretelelor

Ultimul punct la care trebuie să fii atentă este lungimea bretelelor cu care este echipată geanta. Gândește-te: preferi să porți o geantă peste antebraț, sau poate clasică - peste umăr? Ține cont de experiențele și preferințele tale anterioare și alege un model care să ți se potrivească și de această dată. Dacă alegi geanta greșită în ceea ce privește lungimea curelei - se poate sfârși prin ascunderea acesteia în fundul dulapului în câteva zile de la cumpărare!

După cum poți vedea, alegerea unei genți de mână nu este atât de complicată pe cât ar părea. Cu toate acestea, trebuie să te gândești cu atenție la anumite aspecte și să ții cont de ele înainte de a face efectiv o achiziție.