Justin Bieber si sotia sa scot la licitatie pentru o cauza nobile, piese din colectia lor persoanala

Justin Bieber si sotia sa scot la licitatie pentru o cauza nobile, piese din colectia lor persoanala Justin Bieber si sotia sa scot la licitatie pentru o cauza nobile, piese din colectia lor persoanala

Nu în fiecare zi oamenilor li se oferă șansa de a deține o parte din bunurile personale ale unei vedete. Așadar, fanii senzației pop Justin Bieber și soția sa model Hailey Baldwin vor fi încântați să afle că o porțiune importantă din colecția de artă a tânărului cuplu este acum la licitație pentru a beneficia o cauză caritabilă.

Fanii și pasionații de artă modernă au până la 13 decembrie să liciteze și să prindă una dintre cele 17 piese de artă licitate pe site-ul web al casei de licitații online din New York, Paddle8.

Selecția de lucrări ar fi fost organizată personal de Bieber și Baldwin și include imprimeuri colorate și pânze inspirate de graffiti de artiști precum artistul și designerul american Dalek, muralistul Patch Whisky și Alison Perez, cunoscută și sub numele de Miss Zukie. Există, de asemenea, lucrări ale autodenumitei „misionare de artă contemporană” Fidia Falaschetti, artistul OG Slick și Pablo Dona, care se inspiră din copilărie pentru arta sa.

Piesele variază la prețuri de la 275 $ până la 14.400 $. Rapoartele spun că s-au făcut deja mai multe oferte pentru operele de pe site-ul web Paddle8.

PENTRU O CAUZĂ BUNĂ

Veniturile din vânzarea pieselor de artă modernă vor merge către doi beneficiari LIFT LA și  Inner-City Arts . Prima este o organizație care se concentrează pe a ajuta familiile să rupă ciclul intergenerațional al sărăciei. 

Acestea fac acest lucru prin îndrumarea părinților spre găsirea unei reședințe sigure, obținerea de locuri de muncă bine plătite și o educație mai bună. LIFT lucrează, de asemenea, pentru a conecta nevoiașii la resursele financiare și la rețelele de care ar putea avea nevoie pentru a le face realitate.

Organizația are, de asemenea, birouri în alte orașe americane importante, cum ar fi New York, Washinton DC și Chicago. Cu sprijinul grupului, familiile LIFT ar fi putut să își mărească veniturile cu aproximativ 9.300 de dolari.

Între timp, Inner-City Arts este o altă organizație din Los Angeles, care lucrează de această dată pentru a oferi copiilor și comunităților defavorizate un spațiu de explorare și creativitate. Înființat la sfârșitul anilor 1980, grupul oferă ateliere de artă integrate și alte programe concepute de comunitate pentru a oferi instruire de artă de calitate.

TURUL CASEI

Nu este prima dată când Bieber și Baldwin își prezintă colecția de artă contemporană. Cântărețul „Love Yourself” împărtășește adesea fotografii ale unor piese de artă pe Instagram, unde are peste 122 de milioane de adepți.

El chiar le-a oferit fanilor un tur virtual al casei sale coloniale din anii 1930, unde se pot vedea numeroasele piese care îi decorează interioarele. Se poate aminti că el a încercat să vândă proprietatea în acel moment, deși nu a specificat dacă toate lucrările de artă vor veni cu locul.