Jucariile sexuale in cuplu – care sunt beneficiile lor

lor

Chiar si cuplurile cele mai compatibile sexual vor avea nevoie de ceva nou si interesant din cand in cand pentru a mentine scanteia in viata in dormitor. In acest scop, jucariile sexuale sunt unele dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru. Adaugarea jucariilor sexuale in viata dvs. are un sir de beneficii. 

Care sunt jucariile sexuale pe care fiecare cuplu trebuie sa le detina? Va oferim cateva idei de care fiecare cuplu din lume ar putea beneficia. Jucariile sexuale pot aduce un element suplimentar de distractie in repertoriul dormitorului dvs.

Un studiu recent arata ca una din doua femei detine jucarii sexuale. In timp ce acest lucru poate fi interesant, ceea ce este si mai interesant este o alta statistica din acelasi studiu: numai 23% dintre adulti recunosc ca folosesc jucarii sexuale in timpul sexului.

Jucariile sexuale imbunatatesc viata sexuala, indiferent daca aveti un partener sau nu. Pentru momentele in care sunteti cu iubitul dvs., jucariile sexuale pot face relatia sexuala mai interesanta. Ele sunt, de asemenea, inlocuitori excelenti pentru parteneri atunci cand nu se afla in relatii.

Jucariile sexuale pot spori performanta sexuala. De exemplu, folosirea unui vibrator pe un clitoris in timp ce partenerul ii ofera placerea orala poate spori placerea sexuala.

Utilizarea unei varietati de jucarii sexuale permite cuplurilor sa exploreze diferite aspecte ale sexualitatii lor intr-un mediu sigur. Aceste accesorii pot fi, de asemenea, folosite pentru a aborda rutina din dormitor sau problemele care pot aparea. De exemplu, puteti adauga unele costume pentru a adauga o atmosfera de fantezie experientei dvs. sau puteti incorpora utilizarea de lubrifianti pentru a ajuta la rezolvarea problemelor.

Jucariile sexuale va pot oferi o modalitate sigura, privata si rapida de a elibera o parte din stres, astfel incat sa fiti gata sa faceti fata provocarilor vietii dvs. inca o data.