Jucării sexuale după ani fără sex: o întrebare care cauta raspuns

Am primit următorul comentariu despre o recenzie a jucăriei sexuale„Am fost căsătorită de 25 de ani – și am divorțat acum de trei. Când m-am căsătorit, aveam mai multe jucării pentrus se – dar am scăpat de ele când am scăpat si de el.

 

Nu am mai făcut sex de cel puțin patru ani si acum sunt interesat să cumpăr o jucărie – dar chiar nu știu de unde să încep.

 

Sugestii? ” Gândul meu imediat este:

 

Ce obiective încerci să obții cu jucăria sexuală?

 

Evident, îți dorești plăcerea sexului.

 

Cu toate acestea, sunteți (sau ați fost) mai interesat de penetrare sau preferați stimularea clitorală?

 

Motivul pentru care este important este acela că există jucării făcute special pentru fiecare scop.

 

Dacă doriți doar ceva care simulează sexul, puteți alege cu ușurință un Dildo Cyberskin care să ofere un aspect și o textură realistă.

 

Dacă doriți vibrații, însă, este posibil să preferați un Wahl sau un Hitachi, deoarece acestea sunt jucării destul de înalte și merită ceea ce veți plăti pentru acest produs.

 

Dacă sunteți mai sensibili și nu aveți nevoie de o vibrație puternică, aș merge cu Wahl peste Hitachi, deoarece Hitachi este incredibil de intens. Vibrațiile de pe ambele sunt excelente, dar atașamentele le pun în valoare. În cazul Wahl, există șapte atașamente care ajung să pară o jucărie nouă de fiecare dată când schimbați atașamentul.

 

 

O altă opțiune bună se numește Flex-A-Pleaser. Am încercat acest lucru și nu numai ca este ieftin dar este și un vibrator bun „de intrare”, dar și un vibrator bun cu mai multe scopuri. Puteți să o utilizați pentru penetrare, stimulare la nivelul G, stimulare clitorală și chiar penetrare anală dacă doriți. Jucăriile menționate vor oferi cu siguranță câteva momente memorabile de explorare. Dacă sunteți interesat de ceva mai specific, nu ezitați cautati acest lucru.