Jucarii copii – cum alegem cele mai bune jucarii pentru bebelusi

Jucarii copii – cum alegem cele mai bune jucarii pentru bebelusi Jucarii copii – cum alegem cele mai bune jucarii pentru bebelusi

Jucaria este sinonima cu distractia, dar cand vine vorba de copii mici, jocul este, de asemenea, o nevoie de baza pentru a realiza o dezvoltare adecvata a simturilor lor. Din acest motiv, va recomandam cele mai bune jucarii pentru bebelusi pe care le puteti cumpara in primele 12 luni de viata.

In primul an de viata, este foarte important sa oferiti copilului stimulii necesari, cum ar fi jucarii muzicale, jucarii de plus sau colorate, pentru a-si dezvolta corect cele cinci simturi vitale pentru a se pregati pentru noua lume care il asteapta. Jucariile vor fi un element-cheie pentru promovarea unei evolutii corecte, inca de la nastere.

Desi cumpararea unei jucarii pentru bebelusi poate parea o sarcina simpla, este de fapt mult mai dificila.

Deci, vom recomanda jucariile cele mai potrivite, in functie de lunile pe care le are copilul. Vom indica marcile care sunt cel mai pregatite sa ofere un joc adecvat evolutiei lor. Si in sfarsit va vom oferi cateva sfaturi pentru de luat in considerare inainte de a alege o jucarie sau alta. 

-Orice jucarie pentru nou-nascuti trebuie sa fie sigura si sa nu contina niciun element periculos pentru integritatea fizica a acestuia. Acestea trebuie sa fie facute din materiale care nu taie in cazul in care se rup, care nu sunt usor inflamabile si fara componente toxice. -Este important sa cumparati jucaria potrivita in functie de varsta. Un sfat bun este sa va uitati mereu la recomandarile care indica cate luni sunt potrivite pentru copil. -Trebuie sa luati in considerare circumstantele speciale si sfaturile profesionistilor. -Amintiti-va ca jucaria este intotdeauna destinata copilului, desi mai tarziu poate fi folosita de un frate mai mare sau de o alta ruda. -Cand sunt copii, este mai bine sa oferiti o varietate de jucarii inainte si nu unele de acelasi fel. In acest fel le permiteti sa descopere experiente noi. -Cea mai buna jucarie pentru copii este cea mai potrivita pentru nevoile lor senzoriale si nu trebuie neaparat sa fie cea mai scumpa. -Daca este posibil, incercati jucaria inainte de a o cumpara. Mai presus de toate, pentru a detecta daca functioneaza corect.