Jocurile in cuplu, un mod de a comunica

Jocurile in cuplu, un mod de a comunica Jocurile in cuplu, un mod de a comunica

Imaginatia si creativitatea sunt ingrediente esentiale in jocurile senzuale pentru  cupluri , care servesc la mentinerea arderii pasiunii in cuplu; Cu toate acestea, din cauza stresului zilnic, a grijilor si a multor alte probleme, se pare ca flacara se stinge incet.

Dragostea vine, ne hipnotizeaza un timp si apoi ne pune fata in fata cu realitatea pura: nimic nu este etern. Si nu ca dragostea nu poate fi, ceea ce nu este etern, este acea stare magica a inceputului, cand romantismul apare in starea sa cea mai pura si fluturii care se cuibaresc in stomacul nostru nu ne lasa decat sa spunem „ te iubesc ”. Din pacate, aceasta etapa nu dureaza de obicei.

De-a lungul timpului, entuziasmul si pasiunea se estompeaza, cuvintele iubitoare incep sa ni se para ridicole, iar daca nu suntem atenti, relatia se transforma intr-o zi monotona, care risca sa se raceasca pentru totdeauna.

Uneori, multe lucruri sunt luate de la sine. Credem ca a trai in cuplu nu mai necesita efort si aceasta este o mare greseala. Cuplul trebuie cucerit in fiecare zi, deoarece cei mai rai dusmani ai unei relatii sunt rutina si plictiseala. Mentinerea unei anumite doze de romantism imbunatateste relatia si ne aminteste de vremurile bune traite. De aceea, este important sa avem grija de detalii, sa ne surprindem partenerul din cand in cand si, mai ales, sa consolidam legaturile unirii prin distractie si creativitate .

O modalitate distractiva, care le va permite, de asemenea, sa se dezinhibe si sa comunice cu adevarat acele fantezii pe care uneori nu indraznim, este prin senzualitate si erotism. Nu, nu este vorba de a innebuni, de a cumpara mii de lucruri sau jucarii sau ceva de genul acesta. Este mai simplu.

Jocuri senzuale, un mod de a comunica

Aceste jocuri senzuale sunt, in primul rand, o forma mai deschisa de comunicare intre cei doi. Un limbaj in care cuvintele sunt de prisos, dar, mai ales, unde durerea, frica si stresul ies din camera sau locul pe care il aleg.

Pe https://pornoromania.live/ gasiti cateva exemple, dar amintiti-va ca depinde in totalitate de voi, de pasiunea, dorinta si imaginatia dvs., modul in care le duceti la indeplinire si, mai ales, modul in care le completati.

1. Calea pasiunii . Inchide ochii si lasa-te purtat de reactiile si stimulii tai, nu te gandi la ceea ce faci in mod traditional de obicei. Treceti prin corpul partenerului dvs. cu cat mai multe parti ale propriului corp pe care va puteti imagina. Si atunci, va fi randul celuilalt.

2. Saruturi de ciocolata. Cand aveti un moment singur, de preferinta noaptea, profitati de ocazie pentru a dezlantui pasiunea cu ciocolata, frisca si cateva fructe delicioase, va permite sa va cunoasteti in continuare.

3. Vouchere de pasiune. Este foarte simplu! Schimba cu partenerul tau cateva notite in care scrieti acele detalii intime, masaje, mangaieri, sarutari si imbratisari pe care le pot face valabile in orice moment.

4. Purtati costume si lasati fantezia in relatia voastra

Costumele stimuleaza imaginatia, jocul de rol ne permite sa imitam ceea ce nu suntem. Pretinzand ca nu este vorba despre noi, ci despre altcineva poate fi foarte stimulant. A actiona asupra unor situatii ciudate si diferite poate excita pe oricine;  asta fara indoiala, este unul dintre cele mai imaginative jocuri erotice care exista. Jocul politiei, instalatorului, secretarului, profesorului sau fetei proaste sunt alternative excelente.

5. In diferite locuri?

Facand sex in alte locuri, altele decat patul, poate ridica adrenalina oricui, cu atat mai mult, daca este vorba de locuri publice; Desigur, lasam acest lucru celor mai indrazneti. Acum, daca te-ai saturat sa faci dragoste in pat si vrei sa-ti schimbi mediul, atunci  poti folosi aceasta alternativa ca unul dintre cele mai eficiente jocuri erotice  si de ce nu ?, fa un traseu de dragoste. Incepand cu canapeaua, trecand prin bucatarie si terminand in dus, puteti ridica temperatura oricui, indrazniti sa schimbati mediile si experimentati placerea pe care vi-o ofera noutatea!

Acestea sunt doar cateva idei de  joc senzuale, dar nu uitati ca cel mai important lucru este ca amandoi experimentati fara teama sau vina ceea ce doriti, in calitate de cuplu. Intotdeauna cu respect, dragoste si incredere . Indraznesti?