Invitatii de nunta 2021

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Diverse
  • Publicat de
Invitatii de nunta 2021 Invitatii de nunta 2021

Invitatii de nunta este unul dintre cele mai importante elemente ale sărbătorii tale, căreia proaspăt căsătoriții îi acordă adesea, fără merit, prea puțină atenție. Gândiți-vă la asta, deoarece invitația va fi prima și principala aplicație pe care ați decis să o legați inimile pentru totdeauna. Și aceste știri ar trebui „încadrate” într-o manieră demnă. O invitație la nuntă nu este un element separat, ci o parte semnificativă a întregului concept al nunții dvs. și în invitație trebuie să sugerați invitaților care va fi acest concept.

Principala greșeală a noilor căsătoriți este să înceapă să se gândească și să pregătească invitații cu mult înainte ca imaginea generală a sărbătorii să devină clară pentru ei. Tinerii căsătoriți vin adesea la noi cu invitații gata făcute. În procesul de comunicare, ne gândim la un proiect de design de nuntă care spune povestea personală a fiecărui cuplu individual. Și atunci când formăm imaginea finală, se dovedește că invitațiile făcute în avans pur și simplu nu se încadrează în el. Amintiți-vă că o vacanță de neuitat este o structură care este construită din multe lucruri mici, strâns legate și combinate între ele și supuse unui singur concept. De aceea nu ar trebui să cumpărați șabloane de invitație gata făcute - la urma urmei, aceasta este nunta voastră, prin urmare atât aspectul invitației, cât și textul scris în ea ar trebui să reflecte personalitatea dumneavoastră.

A doua greșeală obișnuită este de a comanda toate elementele nunții de la diferiți artiști. Este foarte important ca atât invitațiile, cât și cărțile de ședere cu numere de masă să fie realizate în același stil și de aceeași echipă! Numai în acest caz veți obține imaginea întreagă, iar oaspeții vor experimenta o încântare autentică la cât de bine v-ați pregătit nunta.

Mai jos vă vom spune ce fel de invitații există și ce modele vor fi la modă în acest sezon.

Cel mai frecvent tip de invitații de nuntă sunt invitațiile cu carduri. În acest caz, simplitatea formei poate fi compensată printr-un design grafic neobișnuit și o textură interesantă. Acum la vânzare există o selecție largă de hârtie și carton de designer care vă vor ajuta să obțineți efectul dorit.

Designul invitației trebuie ales în funcție de preferințele cuplului. Dacă sunteți romantici din fire, alegeți invitațiile dvs. culori pastelate și motive florale.

Dacă intenționați o nuntă tematică, reflectați tema principală a nunții dvs. în simboluri grafice. Dacă plănuiți o nuntă nautică, opriți-vă la ancore, volane sau faruri, o nuntă de aventură în baloane. Dacă doriți o nuntă cu fructe de padure, atunci invitația la acest eveniment va fi decorată cu imagini cu fructe de padure. Și în cazul în care amândoi sunteți îndrăgostiți de vechile jocuri pe computer, de ce să nu reflectați această dragoste în invitația dvs. Orice element care vă aduce împreună este o idee minunată pentru o invitație de nuntă.