Intrebuintari ale pastei de dinti care te vor uimi

Intrebuintari ale pastei de dinti care te vor uimi Intrebuintari ale pastei de dinti care te vor uimi
Pasta de dinti poate functiona ca un curatitor de sticla grozav si economic. Incercati-l pe oglinda sau chiar pe ecranul telefonului mobil.

Pasta de dinti este un element care nu lipseste niciodata din casele noastre, vital pentru igiena noastra, dar ati stiut ca, in plus fata de albire si curatare, ii puteti da alte utilizari? In continuare vrem sa va aratam cateva dintre ele si sa va aratam cum pasta de dinti va poate scoate usor din necazuri.

Intrebuintari ale pastei de dinti care te vor uimi

Curatati tastele calculatorului si ecranul mobil

Stergeti tastele cu o carpa moale inmuiata in pasta de dinti si apa, atunci cand tastele sunt uscate indepartati cu o carpa umeda. In cazul dispozitivului mobil, este ideal pentru a curata ecranul si a face ca zgarieturile mici care sunt pe el sa dispara. 

Curata sticla

Oglinzile, usile si ferestrele de baie se murdaresc foarte repede si devin neplacute. Curatati cu pasta de dinti si un burete, lasati pasta sa stea putin si apoi clatiti.

Mancarimi provocate de insecte

Pasta de dinti este recomandata pentru a calma mancarimile si umflaturile cauzate de muscaturile de insecte. Aplicati putin pe zona afectata pentru a obtine un efect mai bun.

Mirosuri puternice

Ceapa, usturoiul, pestele si alte produse de gatit va pot lasa cu un miros neplacut pe maini. Raspanditi o cantitate buna de pasta de dinti pe maini si degete, lasati putin timp si clatiti.

Scoateti petele

Exista cateva pete care devin imposibil de indepartat, puteti incerca sa aplicati o mica cantitate de pasta de dinti pe pete si sa frecati.

Unghii stralucitoare

Pasta de dinti este, de asemenea, o substanta de curatare si intarire a unghiilor, frecati unghiile cu o perie si o pasta de dinti.

Lustruiti accesorii de argint

Periati bijuteriile cu pasta de dinti si o perie, imprastiati complet crema si lasati-o peste noapte, a doua zi curatati cu o carpa umeda.