Intalniri online vs. intalniri traditionale

Psihologii si profesionistii din domeniul comunicarii, fac o activitate academica pe site-urile de intalniri online si sex virtual. Ei doresc sa clarifice indoielile, sa inteleaga mai bine acest mijloc de comunicare, modul in care este folosit si rezultatele.

Inevitabil, schimbarile tehnologice sunt actualizate, deci cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti in acest sens este sa profitati de aceste progrese.

Dating-ul online ofera o varietate de avantaje comparativ cu cel traditional. Aceste site-uri de intalniri online utilizeaza tehnologia disponibila pe smartphone-uri si tablete, pentru a conecta persoanele care inteleg ca timpul este valoros si doresc sa profite de tehnologie, fara a lasa deoparte beneficiile intalnirilor fata in fata.

Intalniri online vs. intalniri traditionale

Dating traditional vs dating online, cum sa profitati de internet pentru a gasi un partener? Dating-ul online ofera avantaje imense in comparatie cu alte tipuri de intalniri. Intr-o intalnire online, nu este necesar sa va faceti griji cu privire la loc sau ora, poate avea loc dimineata sau pe timp de noapte, pe tot parcursul zilei. Ele pot fi chiar realizate din confortul casei.

Intr-o intalnire online, oamenii comunica mai usor. De cele mai multe ori este mai usor sa spargeti gheata pe Internet.

Daca doriti sa intalniti oameni noi, accesati Internetul. S-a demonstrat cresterea posibilitatilor de cunoastere a mai multor potentiale persoane si cupluri prin intermediul site-urilor de intalniri online, nu exista bariere locale in acest sens.

1. Nu este necesara o intalnire online

Fals! Exista unii oameni care prefera sa aiba o intalnire online datorita avantajelor pe care le ofera, cum ar fi posibilitatea de a intalni oameni fara presiune si de a restrange cautarea numai la acei oameni care au caracteristicile cautate la potentialii parteneri. Exista posibilitatea de a gasi un partener pe strada, in drum spre casa, la locul de munca sau la supermarket, dar probabil ca nu l-ati aborda in mod deschis si cu acelasi interes. Portalurile de dating online, pe langa faptul ca sunt o metoda mai simpla de a gasi un partener, sunt mult mai sigure si mai precise in ceea ce priveste cautarea.

2. Portalurile online de dating nu spun adevarul

Este relativ. Oamenii sunt intru totul cinstiti mereu? Toti oamenii incearca mereu sa arate cel mai bun unghi sau sa atinga anumite lucruri in fotografii, deoarece nimeni nu este perfect. Dar acest lucru trebuie interpretat cu o anumita relativitate, deoarece exista portaluri de dating care sunt foarte profesionale si serioase si altele care au doar profiluri retusate si numai profiluri estetice.

3. Portalurile de dating sunt scumpe

Depinde. Daca comparati costul site-urile de intalniri online cu costul unei bauturi sau masa la un restaurant, veti vedea ca acesta este mai profitabil. In plus, portalurile online de dating sunt foarte populare datorita functiei lor. Multi dintre acestia investesc foarte mult timp si bani pentru a asigura membrilor informatii optime si o cautare sigura. Desi in multe cazuri trebuie sa platiti pentru a va abona, trebuie sa va ganditi ca este oferit un serviciu si ca exista oameni care lucreaza in spatele acelei pagini pentru a-i ajuta pe toti cei care cauta iubirea, sa o gaseasca.