Insule sub radar pentru destinatii perfecte de vacanta

Insule sub radar pentru destinatii perfecte de vacanta Insule sub radar pentru destinatii perfecte de vacanta

Toate aceste saptamani in care am stat in casa,  ne fac doar sa ne dorim urmatoarea perioada de vacanța.

Dar, pentru siguranța tuturor, trebuie sa sacrificam planurile noastre de calatorie pentru moment. 

Cu toate acestea, asta nu înseamna ca nu putem incepe sa ne planificam urmatoarea vacanța de vis dupa ce pandemia se încheie în cele din urma.

Cu tot stresul și anxietatea provocate de aceste vremuri incerte pe care le parcurgem cu toti, nu este nimic mai bun decat sa va rasfatati pe dumneavoastră și intreaga familie cu o vacanță de lux pe o insulă superba. 

Locurile populare pot deveni prea aglomerate pentru dvs., așa ca iată o lista de insule mai puțin cunoscute, dar la fel de frumoase, de la Marea Mediterana pana in  Caraibe.

Paros din Grecia

Cand te gandești la o sarbatoare grecească, mintea ta te duce imediat pe insule grecești idilice precum Mykonos ori Santorini. 

Puteți experimenta o alta locatie si anume insula Paros din Grecia.

Sezonul de vară inspiră viața principalului oraș portuar, Naoussa. Acolo, vă puteți bucura de o experiența culinara în aer liber în restaurante locale, cum ar fi Mario și restaurantul de familie Statheros. Există, de asemenea, o serie de magazine care vand lenjerie albă și haine elegante, accesorii și sandale din piele pentru acea ținută de vacanța

Vă puteți aduce întreaga familie sa se relaseze intr-una dintre casele de lux disponibile pentru inchiriere prin White Key Villas. Toate vilele au un decor superb și o piscină, iar majoritatea au acces direct la plajă.Daca te-ai hotarat sa mergi in aceasta superba locatie poti sa ei cu tine o geanta de la lejla.ro

Koh Yao Noi, Thailanda

Din orasul plin de viață Phuket,puteți ajunge la destinația mult mai liniștită din Koh Yao Noi printr-o plimbare cu barca cu motor care durează 20 de minute. Deși nu are genul de viață de noapte pe care îl poți obține pe celelalte insulele mai populare din Thailanda, aici compenseaza cu farmecul sau local, apusurile uimitoare și plajele absolut superbe.

Acolo, va puteti caza  la hotelul Cape Kudu.Locul este perfect pentru un refugiu zen cu designul sau de coastă, un restaurant frumos care servește mancaruri thailandeze delicioase și personal atent la cele mai mici detalii.Aceștia vă pot aranja activități, de la cursuri de gătit până la aventuri pe insulă, la bordul unor barci.

Malta

În 2018, națiunea insulară a creat un buzz când a fost numită Capitală europeană a culturii. Acest lucru este evident în cele 3 insule locuite ale sale: Malta, Gozo și Comino. Principala insulă Malta se mândrește cu palate și biserici care au istorii bogate. Străzile bine conservate sunt aliniate cu restaurante, baruri și magazine de top.

Experiența Gozo implică sărituri in adancime, saline și plaje frumoase. Între timp, Comino este cunoscut pentru apele turcoaz strălucitoare ale Lagunei Albastre. Dacă intenționați să vizitați Gozo și Comino, puteți face acest lucru în timp ce rezervați cazare în Malta. Insula are cateva resorturi de top un spa-uri de lux.

Insulele Elaphiti, Croația

Chiar lângă coasta Dubrovnik din Croația este un arhipelag compus din 6 insule mici numite Insulele Elaphiti. Puteți ajunge acolo printr-un serviciu de feribot, dar veți dori să închiriați un catamaran pentru o excursie de o zi, asta dacă doriți o experiența de lux.

Catamaranul vă poate duce prin superbele ape turcoaz ale Mării Adriatice. Puteți face escală pentru o baie și snorkeling și, de asemenea, aruncați ancora la Sipan pentru prânz. Sipan are un restaurant numit Bowa, care este alcătuit dintr-o serie de pavilioane care seamănă cu o casă de copaci și stă pe piloți deasupra apei.