Instagram a anunțat noi funcții

Instagram a anunțat noi funcții Instagram a anunțat noi funcții

Instagram a anunțat unele schimbări înainte de grătarul politic. Aplicația populară este sub presiune pentru utilizarea excesivă a platformei de către adolescenți. Senatorii americani sunt îngrijorați de siguranța online și o investighează împreună cu șeful Instagram, Adam Mosseri. De aceea, recent, șeful Instagram urmează să apară în fața senatorilor.

Se aude că noile funcții vor ajuta adolescenții, precum și părinții să gestioneze timpul petrecut în aplicație. Prin această caracteristică, părinții vor putea verifica cât timp petrec copiii lor pe Instagram. De asemenea, permite părinților să stabilească limite de timp. Adolescentii vor primi, de asemenea, un memento pentru a lua o pauză.

Cercetarea internă a acestei aplicații populare de social media a sugerat că adolescenții dau vina pe Instagram pentru anxietatea lor. Incidentul dintre documentele scurse de France Haugen a crescut rata de anxietate în rândul adolescenților. Comisia senatului SUA a sfătuit autoritatea Instagram să utilizeze informațiile interne ale Instagram pentru a asigura siguranța copiilor.

Consultantul pe rețelele de socializare Matt Navarra a declarat despre aceste schimbări: "Șeful Instagram va dori să aibă ceva nou și semnificativ pentru a le arăta senatorilor americani atunci când îl vor face grătar... noile funcții vor oferi părinților îngrijorați mai multe instrumente pentru a-și menține copiii în siguranță atunci când folosesc Instagram, dar mulți se vor întreba de ce le-a luat atât de mult timp să acționeze."

Dl Mosseri a anunțat lansarea noului lungmetraj care se numește "take-a-break". El a explicat: "Dacă cineva a defilat pentru o anumită perioadă de timp, îi vom cere să ia o pauză de la Instagram și îi vom sugera să seteze mementouri pentru a lua mai multe pauze în viitor"."

De asemenea, el a scris: "Deși este disponibil pentru toată lumea, cred că acest instrument este deosebit de important pentru adolescenți să înțeleagă mai bine ce informații au distribuit pe Instagram, ce sunt vizibile pentru alții și să aibă o modalitate mai ușoară de a-și gestiona amprenta digitală."