Incercati produse Sado – Maso pentru jocuri erotice hard

 De multi ani incoace, produsele Sado-Maso au fost din ce in ce mai apreciate si cautate de catre oameni din intreaga lume. Practicile Sado-Maso sunt considerate un fetish ca oricare altul si pot fi aplicate atat femeilor cat si barbatilor. In general, produsele Sado-Maso atrag tocmai prin unicitate si prin ideea de „ noutate in viata intima ”. Astfel de articole sunt, in cea mai mare parte, achizitionate de clienti carora nu le este frica sa incerce lucruri noi si, mai ales, care sunt dezinvolti si extrem de indrazneti. Insa, sex shop-urile pun la dispozitia clientilor atat produse Sado-Maso pentru avansati, cat si unele mai putin „ hardcore ”, pentru incepatori.

  De exemplu, daca nu ati mai practicat Sado-Maso pana acum si doriti sa incercati ceva nou in relatia intima de cuplu, atunci puteti opta pentru articole basic, ca de exemplu: o pereche de catuse, un bici si/sau un calus ori o masca. In functie de cat succes vor avea aceste articole odata utilizate impreuna cu partenerul, va puteti orienta data viitoare, spre produse Sado-Maso mai complexe. De asemenea, daca sunteti timizi si nu doriti sa achizitionati asa ceva dintr-un sex shop fizic, cel virtual este ideal pentru voi! De multe ori, intr-un sex shop online puteti gasi mai multe produse, la preturi mai variate, iar alegerea poate deveni mai usoara.

Incercati produse Sado – Maso pentru jocuri erotice hard

  Seturile bondage fac si ele parte din categoria produselor Sado-Maso – complexitatea mecanismelor de legare a partenerului difera de la un set la altul, iar in ceea ce priveste materialul, puteti opta pentru un material mai dur precum cel din care se fabrica franghiile bondage, ori pentru metal, daca preferati un set bondage din catuse simple, lanturi etc. De asemenea, sunt foarte apreciate seturile bondage din piele, inclusiv calusurile din acest material – pielea nu este la fel de rigida ca alte materiale si se poate manevra mai usor.

  Daca ati trecut deja de etapa de legare si biciuire si va doriti altceva, atunci puteti opta pentru un set cu stimulare electrica, cu ajutorul caruia placerea se imbina in mod excitant cu putina durere de intensitate scazuta. Un astfel de set include diferite accesorii, de la clipsuri pentru stimularea sfarcurilor, pana la clipsuri pentru testicule ori labii. Pasionatii de Sado-Maso nu vor ezita sa incerce un asemenea produs, pentru ca senzatiile nu sunt doar extrem de erotice, ci si foarte intense.

  Pentru jocurile „ hardcore ” in doi, un produs de incercat este un strap on cu dublu dildo ce se aplica pe gura, ca un calus si se fixeaza cu ajutorul unei curele din piele. Acest accesoriu este ideal pentru cei carora le plac jocurile sexuale mai dure, iar cele doua dildouri incorporate, au fiecare rolul sau – dildoul extern este pentru stimularea vaginala sau anala, iar celalalt, mai mic, se tine in gura, in timpul jocului. Acest tip de strap on tip calus se poate folosi de catre ambii parteneri si se actioneaza exclusiv cu gura. Este realizat din piele naturala si cu siguranta va oferi experiente hard, de neuitat!