Incercati aceste locuri de munca daca sunteti o persoana in varsta

  • Vineri, 22 Octombrie 2021
  • Diverse

O pensionare oficială nu înseamnă niciodată că timpul tău la locul de muncă s-a încheiat! Uneori, înseamnă că este timpul să vă reevaluați abilitățile și să aplicați la poziții care apreciază experiența și perspectivele dvs. deasupra agilității și rapidității.

O viață de pensionare petrecută relaxându-se la verandă nu este ceașca de ceai a tuturor, iar unii adulți adoră să rămână la locul de muncă, fie pentru că fondurile lor de pensionare sunt rare și necesită în continuare un aflux de venituri constante, dincolo de beneficiile de securitate socială pe care să le îndeplinească. cheltuielile lor sau pentru că zilele de lene nu se potrivesc percepției tuturor asupra vieții.

Renee Ward, care operează în numele unei organizații de carieră cu adulți cu vârsta de peste 50 de ani, a impresionat că este un mit că persoanele în vârstă nu pot naviga prin tehnologia modernă . De fapt, statisticile demonstrează că există un întreg grup de persoane în vârstă care operează pe toate rețelele sociale de ultimă oră, cum ar fi Zoom, Facebook, facetime și chiar aplicații de întâlniri populare.

Cu toate acestea, înainte de a vă prezenta pentru o funcție, evaluați-vă potențialul și rezistența pe baza volumului de muncă și a responsabilității pe care sunteți dispus să vă asumați pentru a vă lăsa suficient timp pentru a vă relaxa și a investi în timpul liber după o viață câștigătoare. În era modernă a tehnologiei, există o mulțime de locuri de muncă cu jumătate de normă și locuri de muncă de la domiciliu oferite pensionarilor.

1. DEVENIȚI PROFESOR

S-ar putea să nu aveți o mulțime de certificate academice, dar uneori există poziții în care experiența dvs. reprezintă multe. Acestea ar putea fi cursuri organizate pentru a asigura îmbogățirea elevilor.

2. DEVENIȚI TRADUCĂTOR SAU TRANSCRIPTOR

Aveți cunoștințe lingvistice excelente sau viteză de tastare? Dacă da, s-ar putea să ai un talent pe care îl caută multe edituri și cel mai probabil l-ai putea face din confortul casei tale, în funcție de disponibilitatea ta. Dacă te pricepi la asta, știi că numele tău ar putea fi doar pe o carte nouă din biblioteca locală. Ești renumit și câștigi!

3. ÎNCERCAȚI UN CONCERT PENTRU FREELANCING

Freelancing-ul este un domeniu care oferă lucrări bazate pe portofoliul dvs., indiferent de vârsta sau calificarea dvs. Prin urmare, s-ar putea intra pe piața independentă oricând pentru a lucra în funcție de flexibilitatea lor.

4. UN RECEPȚIONER

Multe organizații au redus acum volumul de muncă al unui recepționer transformându-l într-o poziție onorifică prin automatizarea spațiilor de birou și folosind indicatoare de navigație pentru a ghida clienții. Astfel, un adult mai în vârstă care dorește să discute cu clienții și să-i întâmpine cu cordialitate, s-ar putea potrivi bine cu fișa postului.

5. INVESTIȚI MAI PUȚINE ORE DE LUCRU ÎN MUNCA PE CARE O FACEȚI DEJA

Ar trebui să vă adresați întotdeauna angajatorului dvs. dacă acesta vă poate continua să vă angajeze, oferind libertatea orelor de lucru reduse, susținute de o reducere minoră a salariului.

6. MONETIZEAZĂ-ȚI PASIUNEA

Te simți sătul de o viață plină de o muncă monotonă și vrei acum să-ți dedici bătrânețea pasiunii? Nu vă reproșați că sunteți auto-îngăduitori pentru o dată și faceți publicitate hobby-ului dvs. la carnavalul local și s-ar putea să câștigați doar câțiva dolari.

7. DEVENIȚI UN PET SITTER

Dacă iubești animalele, dar nu ai răbdare să ai un animal de companie, atunci oferă-te să devii un gardian pentru animale de companie sau să iei animalele la plimbare atunci când mergi la alergarea de dimineață devreme. Aceasta ar putea fi o modalitate excelentă de a te distresa și de a câștiga un venit secundar