Incerca aceste tehnici de relaxare daca ai dureri de cap sau migrena

Incerca aceste tehnici de relaxare daca ai dureri de cap sau migrena Incerca aceste tehnici de relaxare daca ai dureri de cap sau migrena

Aproape zilnic, bărbații și femeile fac o linie de afară în afara camerei medicului, care au poveștile lor unice de împărtășit și chiar vin încărcate cu măsuri inovatoare proprii pentru a reduce problema. Un lucru important pe care ar trebui să-l știți înainte de a vă îndrepta către medicul dumneavoastră este să învățați arta relaxării. De exemplu, deveniți mai atenți la modelele de respirație și adoptați cel mai devreme unele schimbări. Nu mulți sunt conștienți de faptul că respirația este adesea întreruptă din cauza tulburărilor emoționale.

Gândiți-vă în acest fel. Unele persoane care devin anxioase, au tendința de a exercita un control mai mare asupra respirației și vorbesc pe un ton foarte înalt în momentul expirării. La fel, cei diagnosticați sau care se confruntă cu depresie oftează mai mult și vorbesc cu o voce considerabil joasă atunci când expiră.

Cele mai multe dintre acestea se întâmplă destul de inconștient. Deci, dacă sunteți dornici să stăpâniți aceste modificări pentru o ieșire relaxată la început, trebuie să luați notă de câteva exerciții, așa cum sunt listate mai jos. Înainte de orice, treceți într-o zonă liniștită fără distracții. Intră într-o poziție confortabilă și păstrează-ți grijile la distanță. Este dificil, fără îndoială, dar care este răul care încearcă?

RESPIRAȚIE ADÂNCĂ

Încercați să vă concentrați pe un loc chiar sub ombilic. Acum încearcă să respiri acolo, după ce ți-ai umplut abdomenul cu aer. După ce ați permis umplerea aerului din abdomen în sus, încercați să-l eliberați. Este asemănător cu dezumflarea unui balon! Acest lucru trebuie repetat de ceva timp, dar într-un model lent. Cu fiecare expirație lungă și lentă, te vei simți mai relaxat.

Respirația scurtă și grăbită emană dintr-o tensiune considerabilă. Încercați să încetiniți și respirați foarte mult și treptat. Continuați acest proces de inhalare și expirație. Păstrați numărul până la cinci în timp ce inspirați și apoi repetați același lucru în momentul expirării.

Când acest proces este în plină desfășurare, încearcă să fii atent la procesul natural de relaxare al corpului tău. Această recunoaștere este vitală și va propulsa relaxarea în plus.

RELAXARE MUSCULARĂ PROGRESIVĂ

Păstrați concentrarea asupra dvs. și a respirațiilor voastre. Inspiră și expiră încet. Acum scanează-ți corpul mental. Încercați să vă concentrați asupra oricărei zone cu probleme a corpului, cum ar fi durerea de cap sau în orice altă parte a corpului care se simte înghesuit. Acum slăbiți-l și eliberați tensiunea. Păstrați rotirea capului într-un mod circular și apoi umerii într-o poziție înapoi și înainte. Acest lucru va funcționa mai bine dacă vă amintiți ceva plăcut. Relaxarea va deveni ușoară.

Localizați un loc unde puteți închide ochii, respira încet și imaginați în continuare. Încercați să vă sincronizați cu corpul și cum intră într-o fază relaxată, alungând toate energiile și tensiunile negative. Respirația trebuie să fie naturală.

Încercați să vizualizați respirația care vă intră în nări, care se mișcă în interiorul plămânilor și experimentați expansiunea și contracțiile pieptului și abdomenului. În același mod, faceți acest lucru atunci când respirația se stinge. De fiecare dată când repeti acest lucru, vei simți că corpul tău se simte relaxat și relaxat.

RELAXARE CU MUZICĂ

După ce v-ați concentrat asupra exercițiilor de respirație, amestecați muzica în fundal acum. Puteți selecta tipul dvs. preferat care să vă calmeze sau să vă calmeze nervii. S-ar putea să vă placă pasionat de unele casete audio, care conțin și câteva instrucțiuni. Alternativ, puteți alege doar instrumente care s-ar sincroniza cu regimul de relaxare.

De asemenea, denumită „imagini ghidate”, această metodă este una dovedită care insuflă armonie între corp și minte. Folosind tehnici de relaxare a imaginilor mentale, veți putea construi în minte niște imagini liniștite, calme și compuse care funcționează mai mult ca o „evadare mentală”.

Puteți încerca să vorbiți de sine , cum ar fi să vorbiți despre ce se întâmplă cu durerile de cap, migrenele. Eradicați vorbirea de sine negativă și inculcați obiceiul de a aduce numai vorbe pozitive și sănătoase. De exemplu, „Lăsați lucrurile pe care nu le pot controla”, mă simt în siguranță, „Nu există nimic în lume pe care să nu-l pot suporta”.

Acesta poate fi un început pentru ceva mai semnificativ în viață. Medicii și specialiștii în medicină vă vor supraveghea întotdeauna după aceea. Dar, deocamdată, să începem mai întâi cu „tu” și, în curând, te-ai îndrepta spre o nouă viață!