Înălțați-Vă Peisajul Cu Aceste Trucuri Și Sfaturi

Luarea peisajului la nivelul următor adaugă un sentiment de clasă și eleganță în casa și curtea oricui. Vă face grădina o evadare, un refugiu sigur și întruchipează mediul în care doriți să fie. Amenajarea teritoriului se face cu ușurință și se poate reține cu efort și întreținere minime, dacă este realizată corect. Aceste idei vor crea un divertisment și un spațiu pentru familie, la care îți va plăcea să-ți petreci weekendurile sau după-amiezile. Iată câteva idei care vă vor duce la spațiul natural la nivelul următor.

 

Calea de piatră

Căile de piatră sunt pur și simplu uimitoare, cu un sentiment misterios. Cu toate acestea, nu numai că adaugă o notă plăcută, dar vă permit, de asemenea, să evitați iarba proaspăt tăiată, bălțile noroioase sau să distrugeți florile delicate care ar putea fi la îndemână. Potecile de piatră pot fi create folosind multe înfățișări diferite și adesea pot duce între sau prin vegetația superbă.

Amenajări de locuri

Încorporarea unei amenajări a scaunelor în grădina sau curtea dvs. deschide cu adevărat spațiul către atâtea cărări. Scaunele vă permit să vă faceți spațiul exterior unul pentru toate tipurile diferite de divertisment. Puteți încorpora un stil rustic sau elegant, cu o estetică specifică pentru a vă potrivi propriul fler sau simț personal. De exemplu, scaunele de pe bancă sunt mai tematice franceze și rustice, în timp ce scaunele pernate alungite sunt mai confortabile și îmbrățișează o estetică mai caldă.

Groapă de foc

Ne place gândul unui foc de foc - acest lucru va atrage atenția asupra grădinii dvs. în toate anotimpurile și lunile anului. Acest lucru este minunat pentru copii, deoarece puteți spune povești de foc de tabără înfricoșătoare și face smores pe tot parcursul anului. Ceva despre o groapă de foc doar aduce oamenii împreună. Vecinii, prietenii și familia dvs. vor face ca focul dvs. să devină locul de destinație numărul unu. Acest lucru este, de asemenea, foarte ușor de instalat și creează o atmosferă excelentă de stelare între toate celelalte.