In vizita la volan prin Bucuresti

Bucuresti Bucuresti

In Bucuresti poti vizita foarte multe obiective turistice. Fiind capitala Romaniei, orasul gazduieste obiective culturale, istorice si moderne pentru toate gusturile. Propunem o plimbare in Bucuresti la volanul unei masini. Folosind serviciile de inchirieri auto Otopeni poti alege o masina pe placul tau. 

 

Incepe turul orasului din zona Otopeni, de langa aeroport. Acolo se afla si sediul firmei de inchirieri auto de unde poti alege o masina superba pentru acest traseu. Otopeniul este un orasel mic, dar in continua dezvoltare. 

 

Zona Baneasa este cunoscuta bucurestenilor pentru magazinele si firmele internationale care au reprezentanta aici. Reprezentante auto diverse, firme de imbracaminte sport, firme de mobilier si firme care vand piese si materiale de constructii. O multitudine de locuri unde se poate manca, poti face shopping si poti vedea un film.

 

In continuare Casa Presei Libere sau Casa Scânteii este o clădire situată în nordul orașului București, la intrarea în Băneasa. Cladirea a fost sediul ziarului Scînteia, principalul instrument de propagandă scrisă al Partidului Comunist Român.

In Bucuresti cu masina la plimbare

 

Arcul de Triumf este un loc minunat de vazut de la bordul masinii. In imediata apropiere se afla parcul Herastrau si Muzeul National al Taranului Roman. Parcurge centrul orasului pe Calea Victoriei si admira din masina cladirile vechi. Arhitectura Ateneului Roman sau a Palatului Parlamentului impresioneaza enorm un turist venit in Bucuresti pentru prima data. 

 

Cladirile muzeelor din Bucuresti arata spectaculos si merita vazute printr-o plimabare cu masina. Nu multe persoane au timp la dispozitie pentru a intra si a vizita fiecare muzeu al Bucurestiului. Insa, la volanul unei masini de inchiriat poti trece pe langa cladirile superbe care adapostesc muzeele orasului Bucuresti. 

 

Muzeul Militar National, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Palatul Cotroceni, Muzeul Antipa sau Muzeul George Enescu. Fiecare cladire spune povestea micului Paris. 

In speranta ca v-am convins sa vizitati orasul cu o mai mare atentie la cladirile impresionante, va indemnam sa lasati comentariile voastre despre obiectivele cele mai frumoase. 

Despre inchirieri auto – FiveFirma de inchirieri masini FIVE reprezintă o solutie pentru rent a car in Bucuresti, Romania. Five a inceput ca o firma mica de inchirieri in Otopeni acum multi ani. In cei 11 ani de activitatea pe piata de inchirieri auto firma FIVE a reusit sa obtina aprecierea multor clienti. Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini. Date Contact:

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: [email protected]