In sfarsit, WhatsApp adauga cele 2 functii pe care le asteptam

In noua actualizare a aplicatiei WhatsApp 2.18.10 pentru iOS (sistemul de operare al telefoanelor iPhone), serviciul de mesagerie a adaugat doua functii noi. Si acestea nu sunt doar doua functii, ele sunt doua functii pe care utilizatorii le-au solicitat de mult timp.

1. Ascultati inregistrarile audio inainte de a le trimite Sa fim cinstiti: cerem aceasta functie din prima zi cand trimitem un sunet. Acum, in sfarsit, o vom avea la dispozitie. Pe scurt, puteti sa ascultati auditiile inainte de a le trimite si de a decide daca sunt bune sau daca preferati sa inregistrati altele.

2. Inregistrarile audio nu vor fi sterse cand au loc intreruperi Pana atunci, atunci cand primeati un apel, ascultand un alt sunet sau ramanand fara baterie, inregistrarile audio ajungeau sa se stearga. In multe cazuri, am ajuns sa pierdem sunetul timp de 4 sau 5 minute din aceasta cauza. Dar, cu aceasta noua actualizare, nu se va mai intampla.

De acum inainte, atunci cand primiti un apel sau inregistrarea audio este intrerupta, aceasta nu va fi stearsa: aceasta fi salvata pentru a va permite sa o trimiteti, daca doriti.

O vom avea si pe Android?

In prezent, actualizarea este disponibila numai pentru iPhone. Cu toate acestea, WhatsApp nu va intarzia prea mult timp pentru a o implementa si pe Android.

Probabil, in cateva zile sau maximum cateva luni, aceste noi functii vor fi disponibile si in celelalte sisteme de operare.

Cu aceste doua noi functii, compania s-ar putea recupera din scaderea repetata a serviciilor la sfarsitul anului

Pentru noi, aceste evolutii sunt vesti bune.