In ce situatii este potrivit sa instalam camere de supraveghere ascunse in propria casa?

  • Miercuri, 1 Aprilie 2020
  • Tehnologie
  • Publicat de
In ce situatii este potrivit sa instalam camere de supraveghere ascunse in propria casa? In ce situatii este potrivit sa instalam camere de supraveghere ascunse in propria casa?

Supravegherea unei case se refera atat la exteriorul acesteia, cat si la interior. Pe cand in exterior este clara necesitatea lor, in interior se monteaza camere de supraveghere ascunse pentru a urmari aspecte ce tin de productivitatea si comportamentul oamenilor. Din ce in ce mai multi parinti aleg sa instaleze astfel de camere ascunse pentru a-i supraveghea pe cei angajati sa aiba grija de copiii lor. Industria spune ca in ultimii ani, vanzarile de astfel de camere au crescut cu 30%, parintii dorindu-si o astfel de masura de precautie in cazul in care observa ceva ciudat.

Pe langa supravegherea ingrijitorilor de copii si varstnici, camerele de supraveghere ascunse ne pot oferi un plus de siguranta atunci cand apelam la servicii de curatenie. Nu de putine ori s-au trezit oamenii cu bani si obiecte lipsa in urma vizitarii incaperilor de catre persoane neavizate, responsabile cu curatenie, sau chiar de diferiti meseriasi. Nu trebuie sa pornim cu ideea ca ni se poate intampla si noua, insa daca in casa sau cladirea noastra vor avea acces multi oameni din exterior, este cel mai bine sa instalam un astfel de sistem.

Avantajele instalarii unor camere de supraveghere ascunse

Camerele de supraveghere ascunse pot fi gasite foarte usor in ziua de astazi. Toate magazinele specializate si-au actualizat in ultimii ani oferta pentru a include si acest tip de sisteme.

Cel mai intalnit tip este cel ascuns intr-un dispozitiv de tip PIR (detectarea miscarii cu infra-rosu), folosit in sistemele de alarme. Aparatul nu lasa deloc sa se vada faptul ca o camera video face parte din acesta.

In plus, dimensiunea obiectivului este foarte mica, reusind totodata sa ofere imagini la o calitate foarte buna. Sistemele PIR sunt foarte intalnite in multe tipuri de cladiri si locuinte, astfel incat nu vor produce niciun fel de suspiciune.

Desi sunt considerate sisteme ceva mai speciale, camerele ascunse nu sunt scumpe, avand un pret care se situeaza in apropierea sistemelor standard. O astfel de camera ne ofera linistea ca daca cei dragi noua sunt tratati prost, vom descoperi imediat asta.

Astfel, o camera ascunsa ne ofera:

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->Siguranta;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->Dovezi in cazul unor comportamente nedorite;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->Informatii care pot contribui la imbunatatirea productivitatii.

Camerele de securitate sunt considerate unele dintre cele mai utile lucruri pe care ni le-a oferit dezvoltarea tehnologiei si pe care le putem utiliza in masa. Acestea cresc tot mai mult in popularitate pe an ce trece, deci merita ca si noi sa investim la un moment dat in ele, fie in camere de supraveghere ascunse, fie in simple sisteme video aflate la vedere. <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->

Inainte sa achizitionam un astfel de sistem, este cel mai bine sa ne informam complet in legatura cu modul de functionare, cu caracteristicile tehnice si cu rezultatele pe care acestea le aduc. In acest sens, este important sa luam legatura cu specialisti in domeniu sau cu magazine specializate in astfel de sisteme.

Magazinul E-camere.ro, aliatul tau numarul unu

Pe E-camere.ro avem la dispozitie un set complet de camere si sisteme de supraveghere pentru orice preferinta, tip de proprietate sau buget. De aici putem achizitiona si un sistem de camere de supraveghere ascunse intr-un clasic dispozitiv de tip PIR, usor de pus in functiune si cu o rezolutie buna a imaginilor inregistrate.

E-camere.ro ofera garantii de minim 2 ani la produsele comercializate, livrare gratuita la comenzi de peste 499 de lei, precum si asistenta specializata gratuita! Pentru orice nelamurire sau informatie, specialistii E-camere.ro ne stau la dispozitie la numarul de telefon 0767 390 475.