In ce loc sa-ti faci un tatuaj sa te doara mai putin

Daca va ganditi sa obtineti un tatuaj, dar nu suportati durerea, poate ca ar trebui sa o faceti intr-unul dintre aceste locuri de pe corpul dumneavoastra.

Se spune ca durerea depinde de gradul de sensibilitate al fiecarei persoane si de toleranta acesteia in momentul obtinerii unui tatuaj. Se spune ca, zonele care dor mai putin pentru a obtine un tatuaj, sunt cele care au mai multi muschi, deoarece acest lucru ajuta ca cerneala sa fie mai bine absorbita, situatie care nu se intampla in locurile in care exista o concentratie mai mare de nervi si mai putini muschi.

In ce loc sa-ti faci un tatuaj sa te doara mai putin

Brate: Daca este partea de pe bratul superior sau inferior, majoritatea oamenilor sunt de acord ca este o parte mai putin dureroasa pentru a obtine un tatuaj. Aceasta este o zona care are o piele relativ densa si suficienti muschi pentru a absorbi durerea.

Pe coapse si fese: partea din fata sau spatele coapsei reprezinta locuri excelente pentru tatuaj. In rest, este o zona foarte buna pentru ca tatuajul tau sa treaca neobservat.

Pe umar: In timp ce umerii superiori simt o durere considerabil mai mica din cauza muschilor grosi ai umarului, partea superioara a umarului poate simti durerea acelor de tatuaj mai intens datorita apropierii de os. Pe site gasesti si alte subiecte interesante despre tatuaje, sanatate, frumusete, tehnologie, si altele.

In partea superioara a spatelui: obtinerea unui tatuaj in aceasta zona nu doare prea mult atata timp cat evitati oasele umarului si zona gatului. Daca va ganditi sa obtineti un tatuaj mic care nu se extinde peste spate si nu atinge zonele „periculoase”, atunci durerea va fi perfect suportabila.

Gambe: Muschii piciorului si a gambei sunt puternici in absorbtia durerii. S-ar putea sa simtiti un mic disconfort atunci cand acul incepe sa strapunga pielea de pe varful osului tibiei, dar durerea de pe restul piciorului ar trebui sa fie tolerabila.