Împrumut doar cu buletinul 2021. Cât este dobânda și rata lunară?

Împrumut doar cu buletinul 2021. Cât este dobânda și rata lunară? Împrumut doar cu buletinul 2021. Cât este dobânda și rata lunară?

Pentru că anul 2020 nu a fost prea strălucit, iar oamenii și-au cam epuizat economiile, anul 2021 va veni cu noi provocări financiare și mulți români vor recurge din păcate la împrumuturi doar cu buletinul.

Împrumut cu buletinul 2021. Îl mai oferă vreo bancă?

Deși băncile pe timp de criză încearcă să-și reducă pierderile astfel înăsprind condițiile de creditare, mereu se vor regăsi pe piață instituții să ofere împrumuturi celor mai puțin favorizați, totuși acoperite de niște dobânzi substanțiale. Nu te speria, până la citirea integrală a acestui articol vei fi informat/ă în totalitate cu privire la regulile de împrumut doar cu buletinul și al ratelor aferente. 

În primul rând trebuie să știți că astfel de împrumuturi doar cu buletinul în 2021 necesită foarte puține documente pentru sunt eliberate de către așa numitele IFN-uri. Un IFN este o instituție financiară nebancară ce se ocupă preponderent de oferire de credite către populație. Totuși, chiar dacă acestea vă solicită doar buletinul, prin semnătura pe care o dați pe contractul de împrumut le dați voie în numele vostru să chestioneze biroul ANAF și să se documenteze cu privire la faptul dacă aveți un venit stabil. Nici o entitate financiară nebancară nu vă va oferi un împrumut fără un venit minim garantat. Dar nu vă temeți, acesta de regulă pornește de la 300 lei lunar, ceea ce înseamnă că oricine cu un venit modic poate accesa un împrumut de nevoi personale pe scurtă durată. De ce spunem scurtă durată? Pentru că dacă dobânzile sunt mari, automat recomandarea noastră este să luați aceste tipuri de împrumut pe termen scurt, ideal de la un salariu la altul, pentru a putea returna banii împrumutați și nu a plăti dobânzi astronomice.

IFN-ul pe care îl recomandăm ce oferă credit doar cu buletinul în anul 2021 este iCredit. Suma pe care o puteți împrumuta pornește de la 500 lei și poate ajunge până la maximul admis de 10.000 lei. Vom lua ca exemplu reprezentativ suma maximă pentru a și la ce să vă așteptați. Să zicem că avem nevoie de 10.000 lei. Împrumutul se derulează pe o perioadă de 24 de luni cu o rată săptămânală de 200 lei. Ceea ce înseamnă că în termen de 2 ani de zile veți returna suma de 20.000 lei, adică dublu. Dacă doriți să plătiți rate bilunare, puteți împrumuta maximum suma de 6.000 lei cu o rată bilunară de 698 lei pe o perioadă de 9 luni. De unde rezultă că veți plăti 18 rate, iar la final valoarea de plată va fi 12.536 lei, respectiv tot suma dublă. Dacă totuși doriți să beneficiați de o dobândă mai mică, puteți opta pentru suma de 6.000 lei menționată cu o rată bilunară de 1.418 lei în 6 rate, pe o perioadă de 3 luni de zile. La sfârșit când veți trage linie după 3 luni, veți fi rambursat suma totală de 8.507 lei din care 6.000 lei împrumutați și 2.500 lei dobânzi. Știm pare o dobândă mare, dar totuși aceste instituții financiare nebancare au și ele cheltuieli cu personalul și infrastructura și colac peste pupăză se expun și unor riscuri foarte mari, oferind împrumuturi și persoanelor rău platnice. De aceea și dobânda relativ mare.