Importanta duritatii mentale si cum sa va disciplinati mintea

Rezistența mentală joacă la fel de mult un rol în drumul tău către fitness, așa cum o face și greutatea fizică. Cu toate acestea, mulți oameni tind să ignore aspectul mental al regimului de exerciții. Nu știu puțin că acest lucru duce la eșecul lor inevitabil după două săptămâni de exerciții fizice!

Acestea fiind spuse, cum se poate lucra pentru a-și îmbunătăți grija mentală pentru a se potrivi cu dorința lor de a se potrivi? Iată șapte sfaturi uimitoare pentru a vă menține motivația pe măsură ce vă exercitați;

Fără un plan de joc realizabil, este ușor pentru cineva să se deturneze în timpul exercițiilor. Cu toate acestea, există câteva zile în care se poate pierde un antrenament din cauza unor circumstanțe inevitabile, cum ar fi o urgență sau o întâmplare fără evenimente.

Majoritatea cazurilor sunt, totuși, ca urmare a gestionării deficitare a timpului. Pentru a remedia acest lucru, este esențial să vă planificați înainte de a întreprinde o anumită activitate fizică.

De fapt, ar trebui să privim exercițiul ca pe o întâlnire vitală pe care nu o pot rata. Prin urmare, dacă intenționați să vă antrenați la sala de sport, asigurați-vă că aveți rucsacul cu toate elementele esențiale necesare înainte de a ieși din casă.

În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că ați uitat ceva și puteți evita acele lacune bruște în care trebuie să vă grăbiți să vă întoarceți în casă sau să vă lipsească cu totul antrenamentul !!

Nu aveți suficient timp este unul dintre motivele pentru care este posibil să nu respectați rutina de exerciții. Acestea fiind spuse, o serie de cercetări efectuate au arătat că, prin efectuarea HIIT, timpul necesar pentru a efectua exerciții poate fi redus mult, oferind în același timp indivizilor beneficii mult mai mari decât antrenamentele cardio intense.

Poate că distracția poate să nu fie primul lucru la care te gândești atunci când transpiri abundent după ce faci un set intens. Cu toate acestea, transformându-vă regimul de antrenament într-un joc, poate fi mult mai ușor să îl aderați. De fapt, atât de populară este ideea că fitness-ul este distractiv, încât o mulțime de aplicații de fitness încasează acest concept . De la crearea de mini-jocuri de salvare a lumii până la alergarea de la zombi, aceste aplicații provoacă o influență pozitivă la persoanele care doresc să treacă timpul.

În plus, puteți încorpora muzică în antrenament pentru a elibera efectele stresului.

AVEȚI UN PRIETEN CARE SĂ VĂ MOTIVEZE ÎN TIMP CE VĂ ANTRENAȚI

Lucrul singur uneori poate fi plictisitor. Nu este nimeni acolo care să te motiveze spre calea ta către măreție. Acestea fiind spuse, puteți lua legătura cu unul dintre prietenii dvs. care intenționa, de asemenea, să se antreneze și să încheie un pact cu ei pentru a ajunge mereu împreună la sală.

În mod ideal, el sau ea ar trebui să fie puțin în formă decât tine pentru a aspira la atingerea nivelului de fitness pe care îl dorești.

În plus, voi doi ar trebui să găsiți timp din programele aglomerate ale celuilalt pentru a crea o perioadă în care voi doi să puteți merge împreună la sală. A face acest lucru împiedică o persoană să o deranjeze pe cealaltă în ceea ce privește programele de lucru diferite pe care le are fiecare dintre voi.

RECOMPENSAȚI-VĂ DUPĂ FIECARE ANTRENAMENT

A fi recompensat pentru munca bine făcută poate fi un motivant puternic. De fapt, nu te simți motivat ori de câte ori îți vine salariul? Același lucru se aplică atunci când lucrați.

Într-adevăr, o recenzie recentă care a analizat 11 studii aleatorii care a implicat mai mult de 1500 de participanți a constatat că utilizarea banilor ca stimulent este mai probabil să facă participanții să facă exerciții cu până la șase luni mai mult comparativ cu persoanele obișnuite.

Deci, cum puteți folosi acest lucru pentru a vă stimula motivația? Puteți opta pentru a economisi cel puțin 20 USD pe zi pentru fiecare antrenament de succes pe care îl finalizați până când atingeți un anumit obiectiv pe care aspirați să îl atingeți.

După ce faceți acest lucru, puteți folosi banii economisiți pentru a vă răsplăti cu o mică vacanță sau ceva de genul acesta!

În concluzie, lucrând pentru a vă îmbunătăți capacitatea mentală, veți obține câștiguri pozitive în regimul de antrenament în cel mai scurt timp. În plus, asigurați-vă că vă gestionați și afacerea, astfel încât o fațetă a stilului dvs. de viață să nu se suprapună în alta.