Implicați-vă copiii in distracția de Anul Nou

An Nou Fericit! Acum a venit timpul să ajungem la rezoluțiile parțiale distractive! Deși adulții sunt de obicei cei care fac rezoluțiile de Anul Nou pentru următoarele 365 de zile, cei mici se pot alătura și distracției! Îi vei învăța să își stabilească obiective, să rămână dedicați și să se distreze în timp ce își cuceresc obiectivele. Copiii tăi vor învăța câteva lecții de viață valoroase și poate chiar vor începe să-și facă treburile! Aflați cel mai bun mod de a implica copiii în distracția de a face și de a respecta rezoluția de Anul Nou!

 

Dr. Kristen Eastman, PsyD, psiholog clinic pediatric la Cleveland Children's Hospital, a spus: „Părinții pot începe prin a explica ce este o rezoluție și pentru a da exemple pe care le-au stabilit în ultimii ani. Este foarte important să le cereți copiilor idei și să îi ajutați să evalueze opțiunile împreună ”.

Mă duc să mănânc mai multe fructe și legume: Cele mai sănătoase și mai hrănitoare alimente de acolo sunt adesea cele mai dificile care îi determină pe copiii noștri să mănânce. Rugați-vă copiii să se angajeze să mănânce mai multe fructe și legume și, dacă îi disprețuiesc absolut, determinați-i să încerce unul nou în fiecare lună. Deși 1 pe lună s-ar putea să nu sune prea mult, numărul respectiv va fi în creștere și va veni în decembrie. Această rezoluție nu numai că vă va ușura viața ca părinți, ci va îmbunătăți și obiceiurile alimentare și sănătatea generală a copilului.

Mă duc să-mi limitez timpul pe ecran: Să recunoaștem, creștem o generație care nu pare să-și lase telefoanele, tabletele și computerele. Puneți-i copiii să se deconecteze de pe dispozitivele lor cu doar 30 de minute mai devreme în fiecare zi, dacă acest lucru este prea ușor, încercați 1 oră. Toate acele ore petrecute pe canapea cu un ecran pot fi înlocuite prin ieșirea în aer liber și implicarea în unele interacțiuni față în față.

Voi fi mai activ: activitatea fizică este la fel de importantă pentru copii, mai ales cu nivelurile lor nesfârșite de energie. Luați-le de-a lungul când vă plimbați cu câinele familiei sau promiteți-vă să vă plimbați în cartier ca familie timp de cel puțin 30 de minute pe zi. Aceste mici adăugiri de activitate s-ar putea să nu pară prea multe, dar fiecare minut contează cu adevărat.

Voi face o listă de corvoade: implicați-vă copiii în a ajuta în casă cu o listă de corvoade sau o diagramă. Dacă aveți copii mai mici, cereți-i să își curețe jucăriile sau să-și pregătească patul dimineața. Cu cei mai în vârstă, învățați-i să curețe masa și să scoată gunoiul. Puteți acorda stele pentru o treabă bine făcută și, odată ce au suficiente stele salvate, pot alege un premiu. Deveniți creativi cu el pentru a vă asigura că rămân implicați!

Rezoluțiile de Anul Nou nu trebuie să includă doar adulții ... atrageți-i și pe cei mici! Familia ta va fi mai fericită, mai sănătoasă și se va distra în timp ce o face!