Imbatranirea pielii,cauze

Sari în mod regulat în pat fără să-ți speli machiajul? Aveți obiceiul de a încerca fiecare produs pentru piele care este afișat pe rafturi? S-ar putea să le vedeți ca pe greșeli frecvente care nu merită prea multă atenție. Cu toate acestea, pe o perioadă de timp, obiceiurile tale vor avea o influență asupra ta și te vor lăsa cu o piele îmbătrânită.

Veți fi o victimă a unui aspect prematur mai în vârstă decât sunteți și ați putea fi preocupat de ceea ce ar trebui să faceți pentru a vă schimba aspectul. Dacă aceasta este o problemă cu care vă confruntați deja, vă descompunem unele dintre obiceiurile proaste ale pielii pentru a vă arăta cum vă puteți îmbunătăți și arăta din nou mai tânăr.

Principalul motiv pentru care afișați semne de îmbătrânire a pielii este că nu purtați  protecție solară în  mod regulat. Soarele este principala cauză a îmbătrânirii pielii și vă poate afecta indiferent dacă ziua este tulbure, plouă sau ninge. Razele UV de la soare pot pătrunde prin sticlă. Prin urmare, ar trebui să aplicați protecție solară chiar și atunci când sunteți în interior.

De asemenea, nu uitați să alegeți protecția solară potrivită care poate bloca razele UV de ambele tipuri și are un SPF de 30. Formulele care sunt fortificate cu antioxidanți și care conțin ingrediente precum vitamina C, idebenonă, resveratrol sau cafea Berry vă pot oferi o protecție mai bună.

Fața ta nu este singura zonă care merită atenție. Expunerea la lumina soarelui vă afectează mâinile și gâtul la fel ca tenul. Aceste zone prezintă, de asemenea, semne de îmbătrânire a pielii și pot dezvolta pete întunecate și uscăciune. Puteți utiliza metoda simplă de a aplica cu generozitate creme hidratante și de protecție solară pe mâini și gât. Mai mult, puteți utiliza același produs pe care îl utilizați pe față.

Femeile cu vârsta peste 40 de ani se confruntă în mod regulat cu probleme de acnee. Acest lucru se datorează în mare parte fluctuației hormonilor. Puteți utiliza un tratament la fața locului pentru a găsi ușurare față de petele roșii, dar veți usca doar pielea. Cu toate acestea, acest lucru ar lăsa în urmă o zonă iritată fără a ajuta cosul în vreun fel.

Mai degrabă, ar trebui să vă curățați întreaga față cu un demachiant sau o cremă hidratantă special concepută pentru combaterea acneei. Este cea mai bună oportunitate pentru a preveni viitoarele focare.

După o zi aglomerată la serviciu sau o noapte târzie, este posibil să fiți tentați să vă culcați imediat după ce ați ajuns acasă cu machiajul . Pur și simplu săriți de un produs de curățare înainte de a vă culca oferă o oportunitate de erupții pe piele. Problemele cu tenul sunt cauzate de toxinele din mediul înconjurător care se acumulează pe piele și invadează porii pielii. 

Prin urmare, este recomandabil să vă spălați pielea înainte de a vă culca. Folosirea unui detergent bun vă va oferi beneficii imense. Este și mai convenabil să păstrați o cutie de șervețele de curățat lângă pat.

Aveți senzația că hidratantul pentru îmbătrânirea pielii pe care l-ați selectat nu funcționează conform așteptărilor dvs.> Dacă fiule, nu ar trebui să renunțați imediat la produs. Schimbarea regulată a produselor poate crea impresia că nimic nu funcționează pe pielea ta. Fiecare produs necesită cel puțin șase săptămâni înainte de a putea asista la orice schimbare a tenului.

Ciclul pielii are nevoie de 30 de zile pentru ca celulele proaspete ale pielii să ajungă la stratul exterior al pielii. Prin urmare, dacă doriți să vedeți vreo diferență majoră în textura și claritatea pielii, ar trebui să utilizați produsul mai mult de o lună. Dacă produsul conține ingrediente pentru îmbătrânirea pielii, ar trebui să așteptați și mai mult. Pielea necesită patru luni pentru a regenera colagenul și elastina