Iluminatul interior reinventat: descoperă noile tendințe

Iluminatul interior reinventat: descoperă noile tendințe Iluminatul interior reinventat: descoperă noile tendințe

Neona Interiors este locul unde vei găsi cele mai calitative corpuri pentru iluminat interior. Compania oferă cele mai frumoase lustre dormitor! Aceasta pune la dispoziție produse moderne pentru toate gusturile și pentru toate locuințele. Dacă ai nevoie de produse de la oameni profesioniști, la ei trebuie să apelezi!

            Cu Neona Interiors poți să îți transformi fiecare cameră. Locuința ta va arăta exact așa cum ai visat dintotdeauna. Echipa oferă produse variate, poți alege dintr-o gamă diversă de corpuri de iluminat. Și asta nu e tot! Compania oferă și servicii de design interior profesioniste. Echipa te va ajuta să creeze atmosfera perfectă!

Designul interior nu e complet fără corpurile de iluminat de la Neona Interiors!

            Din pasiune pentru tot ce este simplu și frumos, Neona Interiors a creat corpurile de iluminat care îți pot înfrumuseța și ție casa. Datorită lor, nici nu vei mai avea nevoie de decorațiuni, întrucât ele sunt foarte elegante și frumoase. Designul interior al casei tale nu va fi niciodată complet fără corpurile lor de iluminat!

            Neona Interiors oferă următoarele tipuri de produse:

 • candelabru
 • pendul
 • lustră
 • aplică
 • plafonieră
 • veioză
 • lampadar
 • becuri și benzi led

Această companie pune la dispoziție câte ceva pentru fiecare cameră și pentru fiecare tip de locuință. Poți găsi ceva și pentru casele mai spațioase, cât și pentru casele mai puțin spațioase. Lustrele, plafonierele și veiozele sunt ideale pentru locuințele mai mici. Acestea sunt elegante, dar și practice, pentru că nu ocupă mult loc.

Cât pentru locuințele mai mari, candelabrele, pendulele și lampadarele sunt cele mai bune. Fiind de dimensiuni mai mari, se vor potrivi de minune la tine în living, dormitor sau chiar bucătărie. Acestea ocupă mai mult spațiu, ceea ce este ideal, pentru a nu avea o casă goală.

Iată categoriile de produse Neona Interiors din care poți să alegi:

 1. iluminat birou
 2. iluminat bucătărie
 3. iluminat cameră copil
 4. iluminat dormitor
 5. iluminat hol
 6. iluminat living
 7. iluminat exterior

Alături de Neona Interiors poți să alegi produsul perfect! Acestea sunt incredibil de elegante și oferă un plus de frumusețe oricărei camere. Un corp de iluminat bine ales poate răspunde la orice problemă legată de design. Poți crea un spațiu armonios și confortabil care să te afecteze în mod pozitiv.

Adaugă un plus de farmec și rafinament întregii tale locuințe!

            Unele încăperi sunt mai ușor de aranjat decât altele. Cu toate acestea, alături de Neona Interiors îți va fi foarte ușor să decorezi întreaga locuință, indiferent de cameră. Pentru living, spre exemplu, poți să alegi unul dintre produsele următoare:

 • Lustră Spot Black
 • Candelabru Andora Gold 80
 • Candelabru Rhapsody Silver 40
 • Lustră Led Brela
 • Lustră Led Ehite Crystal Circles
 • Pendul Circle Silver
 • Pendul Alessia Gold

Lustrele, candelabrele și pendulele sunt extrem de elegante, completând frumos orice living. Dacă îți place rafinamentul și îți dorești să creezi o atmosferă elegantă, aceste tipuri de produse sunt perfecte pentru tine. În plus, ele pot fi combinate cu multe alte produse, deoarece vin în culori potrivite pentru combinații de acest fel.

Dormitorul, pe de altă parte, poate fi aranjat și mai simplu. Dacă pentru living trebuie să ții cont și de restul familiei atunci când îl decorezi, dormitorul reprezintă spațiul tău personal. Astfel că poți să alegi exact ce îți dorești. Neona Interiors are o gamă largă de produse pentru dormitor.

Neona Interiors te ajută să îți personalizezi casa prin servicii de design interior

            Serviciile de design interior sunt perfecte pentru clienții care vor să se lase pe mâna unor experți. Neona Interiors poate crea din casa ta cel mai frumos loc pe care l-ai văzut vreodată.

            Tot ceea ce trebuie să faci, este să le spui exact ce îți dorești. Echipa formată din profesioniști va veni cu idei și soluții eficiente pentru a-ți satisface toate dorințele. Atunci când lucrezi cu profesioniști, este mult mai ușor să ajungi la rezultatele dorite.

Neona Interiors: partenerul tău numărul 1 pentru designul interior!

            Atunci când vine vorba de locuința ta, este recomandat să apelezi la profesioniști. Neona Interiors este cea mai pricepută companie. Dacă îți dorești să apelezi la această echipă expertă, poți intra pe site-ul lor corpuriluminat.ro.