Idei simple de amenajare a bucatariei pentru un spatiu confortabil si functional

Idei simple de amenajare a bucatariei pentru un spatiu confortabil si functional Idei simple de amenajare a bucatariei pentru un spatiu confortabil si functional

Bucataria este locul in care gatesti, servesti masa si socializezi. Cu toate acestea, nu trebuie sa investesti sume mari de bani pentru a transforma acest spatiu intr-un loc placut si functional. Cu putina creativitate si cateva modificari simple, poti schimba complet aspectul si atmosfera bucatariei tale.

Coltarul de bucatarie - un spatiu confortabil pentru mesele de familie

Un coltar de bucatarie este o optiune excelenta pentru a crea un spatiu confortabil pentru mesele de familie sau pentru petrecerea timpului cu prietenii. Poate fi plasat intr-un colt al bucatariei si ofera locuri suplimentare pentru a manca sau pentru a te bucura de o ceasca de cafea dimineata. Opteaza pentru un coltar cu o masa extensibila pentru a economisi spatiu si pentru a putea gazdui mai multi oaspeti la nevoie.

Masa extensibila - versatilitate si economie de spatiu

Daca spatiul din bucatarie este limitat, o masa extensibila poate fi solutia perfecta.

Poti alege o masa cu un blat extensibil care poate fi marit sau micsorat in functie de numarul de persoane pe care doresti sa le servesti la masa. Aceasta optiune practica iti permite sa economisesti spatiu in bucatarie in timpul zilei si sa o extinzi in momentul in care ai oaspeti.

Completeaza aceste piese de mobilier cu un covor care sa aduca impact semnificativ asupra aspectului interior al bucatariei. Opteaza pentru un covor in culori si modele care sa se potriveasca cu restul decorului.

O alta idee foarte simpla care poate aduce schimbari semnificative aspectului interior al bucatariei este iluminatul incaperii. Un iluminat adecvat poate crea o atmosfera placuta si poate face bucataria mai functionala. Poti adauga lampi suspendate deasupra blatului de lucru sau o banda LED sub dulapuri pentru a oferi iluminare suplimentara.

Amenajarea bucatariei nu trebuie sa fie un proiect costisitor sau complicat. Cu cateva modificari simple, cum ar fi achizitionarea unui coltar de bucatarie, a unei mese extensibile, a unui covor nou si prin adaugarea de culori si accente decorative, poti transforma bucataria intr-un spatiu confortabil si placut. Acesta este locul in care petreci mult timp, asa ca nu mai amana si redecoreaza-l astfel incat sa te incante.Mai multe detalii pe:coltar bucatarie.