Idei rafturi Condimente pentru bucătăria Ta

Celor mai mulți nu le place să admită că sertarele sau dulapurile noastre pentru condimente sunt cam dezordonate! Borcanele cu mirodenii amestecate oferă cu siguranță ghișeelor ​​noastre un aspect aglomerat, dar nu avem întotdeauna timp să le organizăm sau să le punem înapoi acolo unde le aparține. De aceea, am creat această listă inteligentă care include cele mai bune idei de organizare și rafturi pentru condimente, care vă vor economisi timp și stres de fiecare dată când gătiți.

 

Sertare glisante

Geniul este o idee genială. Un design compact pivotant este acela care afișează condimentele la nivelul ochilor atunci când îl instalați pe un raft sau dulap superior. Puteți achiziționa unități de dimensiuni diferite în funcție de numărul de sticle de care aveți sau de care aveți nevoie.

Rack rustic pentru condimente montat pe perete

Cu siguranță un alt tip de idee, dar este posibil să nu fie prima alegere a tuturor. Tot ce aveți nevoie este un raft de sârmă de pui pe care îl puteți atașa la spatele ușii cămării sau la un perete de bucătărie. Acest lucru face ca stocarea să nu depună eforturi.

Rack rotativ pentru condimente de blat

Dacă preferința dvs. este mai mult despre spațiul de stocare care se învârte, atunci acest design va fi minunat pentru dvs. Există multe modele de blat rotativ diferite pe care le puteți cumpăra, în funcție de dorința dvs. Și cele mai multe dintre ele includ 16 borcane.

Borcane cu condimente magnetice

Această idee devine foarte populară în ultima vreme. Puteți alege să le lipiți pe frigider sau să le montați pe o placă metalică. Este o modalitate strălucitoare de a vă afișa cele mai colorate condimente în față și în centru.

Set de depozitare condimente pentru tuburi de testare din sticlă

Cine spune că eprubetele trebuie să rămână în laborator? Deoarece bucătăria este similară cu centrul de experimente al casei, acesta este un mod atât de distractiv și unic de a-ți expune toate diferitele condimente. Ca să nu mai vorbim că este cu siguranță un decor modern în bucătărie.

Borcane pentru alimente pentru bebeluși

Acesta este un proiect excelent de bricolaj, care este atât de rentabil, pentru cei dintre noi cu buget. Aceasta este dovada că nu trebuie să cheltuiți pe borcane scumpe pentru a vă organiza condimentele. Țineți-vă de recipientele pe care le intră alimentele pentru copii ale copiilor dvs. - sau cereți unui prieten părinte să păstreze câteva pentru dvs. Poți deveni atât de creativ!

Organizator sertar reglabil

Sertarele dvs. de bucătărie au devenit o adevărată mizerie plină cu sticle de condimente rulante? Cu siguranță ar trebui să încercați această soluție rapidă. Foarte ușor de cumpărat din plastic transparent, alb sau negru, care se extinde pentru a se potrivi cu lățimea exactă a sertarului. Sau dacă te simți aventuros, poți să-ți construiești propriul.

Spice Gripper

Conceput pentru a conține fiecare borcan de condimente și o modalitate excelentă de a economisi spațiu. Tot ce trebuie să faceți este să înșurubați sau lipiți clemele direct de partea din spate a ușii dulapului pentru a asigura perfect până la 36 de recipiente de condimente. În acest fel, puteți folosi mai degrabă aceste rafturi sau sertare pentru a conține alte ingrediente.