Idei non-conventionale de brazi

Sarbatorile de iarna pot fi cu greu denumite sarbatori, in special atunci cand nu ai in casa un brad care este considerat simbol al Craciunului. Insa, daca nu dispui de un brad clasic, daca esti pe ultima suta de metri sau daca pur si simplu nu-ti permiti achizitia unui brad, poti lua atitudine si sa apelezi la un brad non-conventional, dar si mai interesant decat ti-ai fi imaginat vreodata. Iata cateva idei de astfel de brazi.

 

Brazi din hartie

Cu putina inspiratie si nitel talent iti poti construi simplu si accesibil cei mai frumosi brazi de Craciun. Foloseste-te de reviste, ziare sau chiar coli simple de hartie pe care sa le impaturesti si pe care sa lae asociezi imbreuna, dand nastere unor brazi interesanti si nemuritori.

 

Brazi din carti

Pasionatii de carti isi pot expune mai mult ca niciodata biblioteca fantastica la vedere realizand un brad exceptional din carti. Poti sa-l completezi cu cateva luminite e voila!

 

Brazi din rafturi

Pozitioneaza pe un pereche cateva sisteme de sustinere (fie cateva rafuri/placi de lemn taiate si positionate astfel incat sa ia forma unui brad, fie cuie, pioneze etc.) Ulterior imbraca aceste portiuni cu luminite, beteala etc. in special pe margini, pentru a oferi contur bradului.