idei Inspiraționale Pentru A Crea O Curte De Lux

Ți-ar plăcea o grădină în stilul stațiunii pentru a organiza evenimente sau poate doar pentru a te relaxa cu vinul și cartea ta preferată? Dacă da, am compilat 25 de sugestii creative pe care le puteți folosi pentru a vă proiecta propria oază în curte în stilul unei stațiuni de lux.

Umbrele de exterior

Orice terasă de acasă poate obține atmosfera ideală de stațiune de lux folosind umbrele de exterior. Uneori, tot ceea ce este nevoie pentru a vă transforma curtea din spate este asta. Puteți crea cu ușurință o zonă de relaxare și de agrement umbrită instalând o umbrelă de exterior considerabilă.

Plante în ghivece supradimensionate

Curtea dvs. poate avea cu ușurință imaginea în stilul de stațiune pe care o doriți, adăugând plante enorme, supradimensionate, în ghivece. În funcție de culorile spațiului tău exterior, alegerea ghivecelor potrivite poate evidenția designul zonei grădinii tale și poate adăuga vegetație luxuriantă pentru un aspect opulent și elegant.

Foc modern în aer liber

Curtea din spate va apărea ca o stațiune de lux atunci când instalați un focar în aer liber contemporan și va fi, de asemenea, locația ideală pentru a vă relaxa lângă foc în timp ce priviți stele. Lângă piscină sau în inima zonei dvs. de luat masa, poate fi instalată un focar în aer liber.

Tunde-ți gazonul

Întreținerea simplă, cum ar fi menținerea gazonului tuns, tufișurile tăiate și curtea fără frunze, este o abordare simplă și gratuită pentru a îmbunătăți atractivitatea bordurilor. Estetica dorită poate fi obținută cu puțină unsoare de cot.

Mutați coșurile de gunoi și alte obiecte diverse în aer liber din vedere, deoarece lucrurile mărunte sunt cele care vă ruinează neintentionat proprietatea. Ștergeți-le pentru a crea o pânză goală pentru refugiul dvs. în aer liber, deoarece chiar și un număr excesiv de ornamente pentru gazon îl va strica.

Alege un stil de decor

… și nu vă clintiți! Deși nu există nicio îndoială că lumea se va îndrăgosti de aspectul tău modern-boho-industrial-toscan șic, prea multe stiluri concurente ar putea fi copleșitoare. Ochiul se poate relaxa și percepe frumusețea generală a scenei atunci când au fost stabilite un concept unificat de decor și o schemă de culori.

Mergeți pe ea dacă doriți să adoptați un aspect mai eclectic, dar gândiți-vă la decorarea cu doar câteva culori și materiale.

Mobilier Coordonat

Similar cu a rămâne cu o singură temă, un set coordonat produce un aspect unitar și consistent. Componentele nu trebuie să aibă aceeași dimensiune sau formă, dar ar trebui să se potrivească toate.Scaunele metalice se potrivesc cu o masă din lemn, dar toate scaunele ar trebui să aibă o caracteristică comună, cum ar fi scaunele și scaunele din ratan din această fotografie. (Rețineți că, în ciuda variațiilor dintre piesele, toate sunt realizate din același tip de lemn.)

Creați zone distincte

Fiecare activitate are o locație desemnată într-o terasă de lux. Aici mâncăm, aici jucăm bocce și aici sorbim martini uscat în timp ce ne relaxăm lângă piscina infinită.

Chiar dacă s-ar putea să nu aveți aceste facilități, puteți totuși să vă faceți zona de lux prin aranjarea mobilierului în grupuri în care utilizarea prevăzută este evidentă. Creați suficientă distanță între zonele de luat masa și zonele de divertisment pentru un flux fluid al traficului. Ancorați aceste zone cu covoare sau elemente de amenajare a teritoriului, cum ar fi pietre sau flori.

Adăugați Iluminare

Când vine vorba de iluminat, fii creativ. Elementele simple fac terasa sau spațiul dvs. în aer liber să iasă în evidență, în ciuda faptului că iluminatul cu șir glob pare rafinat și festiv deasupra unei mese în aer liber.

Iluminarea cu LED-uri care înconjoară treptele scărilor sau marginile peisagistice atrage atenția asupra acestor elemente și îmbunătățește siguranța. Curtea pe care ai muncit atât de mult să o întreții are un aspect îngrijit datorită reflectoarelor de pe copaci și arbuști (vezi sfatul unu).

Faceți o intrare mare

Intrarea pe terasă servește drept ușă de intrare către paradisul tău opulent, așa că ar trebui să fie potrivită. Pentru a-ți încadra intrarea și a stabili tonul pentru restul curții tale, gândește-te să pui plante sau o mică vignetă.

Butoanele ușilor, plăcile de picior, aplicele de perete și ventilatoarele de exterior ar trebui să fie toate înlocuite dacă sunt învechite. Chiar și vopsirea intrării în aceeași culoare ca și terasa va lega camera și îi va da un aspect personalizat.

Adăugați decor

Consideră-ți terasa ca pe o extensie a spațiului tău interior pentru o idee simplă de decor. Covoarele, scaunele confortabile, măsuțele de cafea și pernele îmbunătățesc aspectul în timp ce extind confortul sufrageriei sau sufrageriei în aer liber.

Continuați după aceea! Pentru a face camera dvs. un loc de care vă bucurați, puteți adăuga pladuri, coarse, lumânări, puf și chiar lămpi