Idei de cadouri de 8 martie

Idei de cadouri de 8 martie Idei de cadouri de 8 martie

Am intrat in acea perioada in care barbații, daca ar putea, s-ar inchide intr-un buncar. Da, vorbesc despre luna lui marțișor, luna femeii, luna cadourilor, etc. Așadar, sa intru direct in subiect. Cauți cadoul perfect, adica al ieftin și util, dar nu-l gasești? Ei bine, nu dispera, nu ești singurul. Langa tine sunt și ceilalți barbați ai planetei, și chiar o cantitate considerabila de femei. 

Pentru inceput, trebuie sa-ți reduc un pic din stres și sa-ți spun ca nu exista cadoul perfect. Singura persoana care ii poate cumpara cadoul ideal iubitei tale este chiar ea. Ea știe cel mai bine ce vrea. Și daca ea nu prea da din casa sau nu-i de fața cand achiziționezi respectivul obiect, e cam greu, daca nu imposibil, sa-i faci cadoul perfect.

Dar nu te descuraja, poți insa sa-i daruiește ceva util, ceva care s-o binedispuna, și ceva pentru care sa fie recunoscatoare. Ce anume, imediat detaliez!

In primul rand, trebuie sa știi exact pentru cine cumperi acest cadou. Daca e mama alegi un anume cadou, daca e iubita, altceva. Daca e șefa, evident, altceva. Da, toate-s femei, dar nu se aseamana deloc. Exista totuși, cateva lucruri comune, care ar face fericita orice femeie.b-iff.ro iti propune cateva idei de cadouri pentru 8 martie.

Florile. Și daca e pentru mama și daca e vorba de orice alta femeie din viața ta, florile sunt raspunsul. Mie, una, nu-mi plac florile taiate oricand, totuși cand vine vorba de 1 martie / 8 martie, ochii mi se aprind la fiecare floare primita. Fie ea in ghiveci, fie ea taiata. Așa ca, florile ar trebui sa fie prima ta opțiune, in orice caz.

Te poți orienta fie catre un buchet generos, care sa fie alcatuit din flori de culoarea ei preferata, sau chiar din florile despre care știi ca și le-ar cumpara și singura, fie catre un aranjament floral pentru birou / masa, etc. Poți opta chiar și pentru flori de apartament, in ghiveci, pe care ea sa le admire zi de zi.

Bomboane de ciocolata. Nu alea ieftine, de 8 lei. Ca doar nu e in fiecare zi 8 martie, sa nu fii zgarcit! Unele rafinate, aromate, suficient de interesante incat sa-și aduca aminte de ele și alta data.

Eșarfele. Perfecte pentru primavara! Extrem de utile și de apreciate! Nu trebuie sa știi decat cam ce culori poarta ea de obicei (sa aiba la ce o asorta)! Daca ii plac cele inchise, mergi pe una de genul, daca poarta culori pastelate, mergi pe așa ceva.

Cupcakes. In ultima vreme, acest desert caștiga teren in detrimentul altor cadouri preferate de femei. Așadar, daca știi un distribuitor bun și inventiv, poți opta pentru cupcakes, frumos decorate, și elegant ambalate.

Voucher la salon de infrumusețare. Pfu, ce femeie n-ar fi in extaz daca ar primi un tratament gratis la un salon de infrumusețare? Iți spun eu, toate ar fi mulțumite sa primeasca un astfel de tratament de 8 martie.