Idee de cadou personalizat pentru nasi

  • Duminică, 13 Martie 2022
  • Diverse
  • Publicat de
halate personalizate halate personalizate

Se apropie marele eveniment si nu stii ce sa le iei nasilor cadou cu ocazia faptului ca sunt langa voi la nunta sau botezul bebelusului? Traditia spune ca trebuie sa le oferi in semn de multumire un cadou nasilor tai cu ocazia botezului sau a nuntii, dar și pentru ocazii precum Crăciunul, cererea nașilor, ziua de naștere a nașei/nasului sau aniversarea căsătoriei. Surprinde-i cu un cadou personalizat reprezentat de halate de baie personalizate pentru nași sau prosoape personalizate pentru nași, prin broderie dupa preferințele dumneavoastra!

 

Nașii sunt parintii vostri spirituali, sunt prieteni de suflet, sunt acei oameni care te orientează si te sfatuiesc în cele mai bune și dificile momente din viata voastra. Legătura dintre nași și fini este întotdeauna frumoasă și deosebita. Tocmai de aceea, poate fi o reală provocare să alegi un cadou cu totul și cu totul unic si special pentru ei.

 

Atunci cand le-ai spus ” vreți să fiți nașii nostri?”, sunt sigura ca v-au intrat în suflet pentru toata viata. Ei sunt cei la care veți apela când veți avea nevoie de un sfat, sunt cei pe care contați la greu și care va îndrumă la început de drum în cuplu. Tradiția spune ca trebuie sa îți alegi nașii de cununie dintre nașii de botez. Insa multi îi caută în rândul prietenilor sau al cunoștințelor apropiate. Indiferent, cuplul trebuie sa aibă un mare respect pentru nași, respect pe care îl arată prin vizite în momente speciale, prin intermediul “ploconului” nașilor sau fiindu-le aproape.

 

Alegerea nașilor vine cu multe emoții, iar în funcție de eveniment, sunt mai multe tradiții și obiceiuri. Printre acestea se numără și dăruirea unor cadouri sau mesaje de mulțumire pentru nași.

 

Indiferent de legătura voastră cu viitorii nași, cea mai buna opțiune este sa va orientați către un cadou practic, util, care poate fi personalizat cu ușurința, astfel încât ei sa își amintească întotdeauna cu drag de momentul nuntii voastre. De aceea va propunem cadou pentru nași halate personalizate pentru nași sau prosoape personalizate prin broderie cu mesajele dorite, cu mesaje haioase sau cu monograme, cu numele, cu inițialele nașilor etc.

Dăruiește cele mai frumoase amintiri, indiferent ca sunt nași de cununie sau nași de botez, la http://www.atelieruldebrodat.ro avem cadoul perfect pentru nașii dumneavoastră!