Hrană pentru câini premium: cum să împaci criteriul calității cu bugetul disponibil?

  • Joi, 16 Iulie 2020
  • Animale
  • Publicat de
Hrana Umeda Caini Hrana Umeda Caini

Când vine vorba de animalele noastre de companie, cu toții ne dorim să le oferim cel mai bun tip de hrană umedă sau uscată. Cei mai mulți dintre noi însă (și, mai ales, aceia care tocmai și-au cumpărat un mic prieten blănos) au preconcepția conform căreia prețul hranei umede pentru câini este foarte piperat. 

Din păcate, acesta este un mit cu care se confruntă majoritatea noilor proprietari de animăluțe, cărora apropiații le spun că nu vor găsi hrană umedă pentru câini ieftină și care, în același timp, să respecte anumite criterii de calitate. Nimic mai fals! Este adevărat, hrana pentru câini premium poate să fie mai scumpă, însă asta nu înseamnă că în comerț nu există și variante prietenoase cu bugetul tău.

Descoperă hrana pentru câini premium de pe petvet-shop.ro!

La PetVet ai la dispoziție o gamă variată de mâncare, de la hrană umedă premium, la sortimente speciale, precum hrana pentru câini hipoalergenică, și până la variantele intermediare, care împacă foarte bine calitatea cu prețul accesibil.

Cu toate acestea, este bine ca, atunci când faci cumpărături pentru animăluțul tău (fie în magazinele fizice, fie în cele online), să ții cont de câteva lucruri care te-ar putea ajuta să alegi produse care să satisfacă atât criteriul calității ingredientelor, cât și pe cel al bugetului.

Hrana pentru câini premium: cum poți împăca bugetul și calitatea?

Alegerea unui produs obținut din ingrediente cât mai naturale, care să fie pe placul cățelului tău și care să se și încadreze în bugetul disponibil, nu este o misiune imposibilă. Iată câteva lucruri pe care le poți face:

Evită magazinele în care merge toată lumea

Gândește-te la toate acele momente în care ai găsit în mici magazine de cartier haine asemănătoare celor din marile magazine de firmă sau din mall-uri. La fel stau lucrurile și în cazul mâncării pentru animale: de obicei, produsele superioare calitativ sunt vândute la suprapreț în magazinele cunoscute, pe care le vizitează toată lumea. Adaosul reprezintă, de fapt, taxa pe brand, adică un surplus adăugat de magazinul respectiv pentru notorietatea numelui magazinului/brandului.

Ai putea, de exemplu, să îți faci o listă cu spații mai mici, de cartier, care vând aceleași sortimente de calitate pe care le găsești și în marile centre comerciale. De cele mai multe ori, vei avea surpriza să constați că diferențele de preț sunt considerabile.

Evită brandurile ultracunoscute

Să luăm din nou exemplul hainelor: de câte ori ți s-a întâmplat să descoperi în magazine mici haine asemănătoare celor comercializate de marile branduri, realizate din materiale identice, însă mult mai ieftine? Probabil că de nenumărate ori!

La fel stau lucrurile și cu producătorii de mâncare de câini, fie că vorbim de hrană uscată, umedă, hrană pentru câini hipoalergenică sau alte varietăți: dacă te consulți cu un veterinar bun și ai răbdare să mergi și să cauți, cu siguranță vei găsi variante mult mai accesibile și care conțin aceleași ingrediente ca acelea care sunt vândute la prețuri exorbitante, sub eticheta de „produse premium”.

Fă-ți timp să cauți și să compari

Din nou, la fel ca în cazul hainelor (și, mai ales, dacă vorbim de articolele vestimentare comercializate în mediul online), și mâncarea pentru blănoși poate să aibă prețuri diferite. Nu vorbim aici de diferențele de preț care rezultă din criterii precum talia câinelui sau greutatea sa, ci pur și simplu de cele care țin de subiectivismul furnizorului.

Nu puține vor fi dățile în care vei constata că același produs costă diferit. Tocmai de aceea, este indicat să îți faci timp și să studiezi ofertele disponibile, pentru a o putea alege pe cea mai avantajoasă pentru tine.

PetVet, o varietate de sortimente de hrană umedă și uscată pentru câini

La PetVet vei găsi întotdeauna produse superioare calitativ comercializate la prețuri corecte și a căror livrare se face foarte rapid.

Ingredientele din care sunt realizate sortimentele disponibile în magazinul său online respectă standardele de calitate din domeniu și trec printr-un proces riguros de selecție, tocmai pentru ca animalul tău de companie să se poată bucura nu numai de cea mai gustoasă mâncare, ci și de toate elementele benefice organismului său.

În plus, aici găsești și o echipă de specialiști care sunt gata oricând să îți ofere toate sfaturile și informațiile de care ai putea avea nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru năzdrăvanul tău cu blană.

Accesează petvet-shop.ro și descoperă o gamă de sortimente create special pentru a-l menține pe blănosul tău în cea mai bună formă!